petak, 20. veljače 2015.
Pozdrav!!!


Nedavno smo vam pisale o Golden Rose ruževima Golden rose ruževi I dio, a sada vam donosimo drugi dio kolekcije uz dvije olovke za usne.


O ovim ruževima je više manje sve rečeno. Što se tiče omjera cijene i kvalitete su pun pogodak. Odlično su pigmentirani, ugodni na usnama, hidratantni, trajni, uglavnom sve što od jednog ruža možete poželjeti. Kvaliteta samog pakiranja je tako osrednja, ali mislim da nam je većini važniji sadržaj. Da ne duljim previše, u nastavku pogledajte nijanse koje ja posjedujem i njihove swatcheve možda nađete nešto što će vam zapeti na oko ;)

Naravno, uz ruževe neizostavne su i olovke za usne. U ovom postu vam predstavljam dvije, također brenda Gloden Rose. Dobre su pigmentacije i dosta se dugo drže na usnama, preživljavaju i jelo i piće bez problema. U nekim situacijama nadživjele su i ruž, ali dobro on je i tako prvi na udaru. :)I to je to! Neću vas previše zamarati, mislim da nema potrebe za Markovim konacima. Ovi ruževi su već više puta hvaljeni i opisivani, sada nam samo preostaje gledati razne postove sa swatchevima i dodavati jedan po jedan na WL jer se nikako ne može stati na samo jednom ili dva ;)

Pusu vam šaljem!! Do idućeg čitanja!!
Pratite nas na fejsu ;) 


❤ A

4 comments

Ja puno volim GR ruzeve, iz ove crne klasicne kolekcije imam nijanse 98, 57 i 120.. a iz ove sive kolekcije Ultra rich color imam 44 i 55 :) Svidjaju mi se i ove tvoje nijanse, posebno 54 :D GR olovke jos uvijek nisam probala, ali planiram, vec sam gledala neke nijanse :)

REPLY

Da i ja obožavam ove ruževe, stvarno su kvalitetni. Ali moram se kontrolirati u zadnje vrijeme, imam ruževa da ih pola života neću uspjeti potrošiti :))

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates