subota, 11. lipnja 2016.Drage moje curke!!

Danas vam budem predstavila svoju kolekciju Essence olovčica.
Već ste o njima puno čitale, ali stvarno su odlične i bilo bi šteta da i ja ne napišem par riječi o njima.
Ja ih imam dosta u svojoj kolekciji, već sam o njima i pisala ( ovdje možete vidjeti o kojima), ali ovo su nove koje sam nabavila.
Ja sam njima prezadovoljna, nisu skupe, nijanse su predivne, kremaste i lijepo se oblikuju usne njima. 
Mogu reći da su mi one najdraži Essence-ov proizvod.


Najdraže su mi gornje dvije ljubičaste nijanse, njih stvarno obožavam. Mogu se nositi i samostalno, znači bez da nanosite ruž preko njih i trajat će vam dobra 4 sata. 
 Vjerujem da znate da se ove gornje četiri ne šilje, da proizvod izlazi tako da okrećete  olovku,a za ovu zadnju je ipak potrebno šiljilo.
Razlika je u cijeni i količini koju dobijete.
Gornje četiri olovke koštaju oko 13kn i za to dobijete samo 0.23g proizvoda... Onaj tko ih svakodnevno koristi će to iskreno brzo potrošiti, ali nisu skupe pa bi se u bilo kojem trenu odlučila za kupnju istih.
Zadnja nijansa , nijansa Wish me a rose je oko 9kn i sadržava 1g proizvoda.Iskreno, prije bih kupila ove koje se ne šilje, premda su skuplje (ali koliko skupo može biti 13kn, za razliku od olovka drugih brandova), zato što su mi kremastije, lakše se nanose od ove roze nijanse Wish me a rose.
Ne znam dali je do mene ili šta, ali kad sam ju kupila iznenadila sam se koliko mi je bilo potrebno da njome obrubim usne.
Kako sam ju dalje trošila postala je podatnija i lakša za nanosit.

Evo ovo su nijanse koje su se našle u mojoj kolekciji 


Ukratko ću napisati pokoju riječ o svakoj.

12 Wish me a rose - nemam puno za pisat, klasična roza nijansa
10- Berry on my mind- zagasita, hladna, tamno ljubičasta, obožavam ju
04- Peach beauty - boja breskve, s primjesama roze, narančaste, ugl, kad pocrnite perfektna... ima da vas u mraku skuže na kilometre hehehhe
05 Yummy berry - ah ljubičaste nijanse će me jednog dana koštat glave, toliko ih volim da ih sve moram nabaviti :) ... svjetlija nijansa ljubičaste, ne znam kako da vam ju opišem, mene podsjeća na boju vina, kad ulijete u čašu i podignete prema suncu ( znam usporedbe su mi super, just deal with me )
06 A girls dream - ja bih ju nazvala zagasita, prljava crvenkasta nijansa...  rekla bih da ima pinkicu smeđeg u sebi, veoma interesantna nijansa, na slikama se čini kao da se radi o smeđoj ali nije.

Eh da, da vas samo upozorim. Dobro gledajte kada ih kupujete dali su čitave. Ja nisam provjeravala i kad sam došla doma, htjela sam jednu odvrnuti do kraja i vidjela sam da je puknuta na pola. Razočaronja žešća, do kraja dana sam bila u komi ehehehehEto curke moje, nadam se da vam se olovčice sviđaju, htjela bih da mi napišete možda još koju nijansu da nabavim, a da ju vi imate i da je super, premda su sve super :) !!

Čitamo se :*
~M~

10 comments

Najbolja stvar na svijetu su upravo Essence olovke, samo mi je jako zao sto su povukli onu formulu dok su jos bili sivi cepovi. Ne moze se kvaliteta usporediti.

REPLY

Super su mi Essencove olovke općenito, i za oči i usne... super post :)

REPLY

Slabo koristim olovke za usne. Ali ovo su svakako povoljne i trebala bih si kupiti koju.

REPLY

Plum cake moraš imati, presavršena je :D

REPLY

07, 08, 10, ne sjecam se tacnih naziva ali su divne <3

REPLY

Slažem se s tobom, olovčica u nijansi Wish me a rose je u početku malo kruta, oni su sa sivim čepovima bili kremastiji.

REPLY

Probaj, baš me zanima dali će ti se svidjeti i naravno javi dojmove ;)

REPLY

Uuuu ima zvuči super, probam :)

REPLY

Hvala ti, def budem kupila :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates