subota, 15. studenoga 2014.




Hello ladies!!

Danas vam donosim pokoju riječ o ruževima koji su me ustvari poprilično iznenadili. Riječ je o Essence Longlasting ruževima. U kolekciji ima 10 nijansi (+6 novih), a ja vam donosim njih 8.  



Kad kupite jedan postaju kao Pokemoni, moraš ih skupiti sve .
Cijena im je kao i svim Essence proizvodima prihvatljiva, a iznosi oko 20kn (pravi krizni proizvod). Dovoljno su kremasti i pigmentirani za jednostavno nanošenje. Trajanje na usnama različito varira ali nekakav prosjek je oko 1-2h (koliko para toliko muzike kažu). Nakon nanošenja na ustima ostavlja ugodan osjećaj, kao da ste nanijeli balzam, ne isušuje usne.

Dolaze u plastičnom crnom mat pakiranju sa tankim obrubom na sredini koji bi trebao predstavljati boju koja se nalazi unutra. Dobro se zatvaraju (do sada nisam primjetila da je ijedan poklopac oslabio pa da se gubi negdje po torbi, to baš zna živcirati). Jedini nedostatak ovakvih mat pakiranja je što stvarno svaka packa ostaje na njemu i dosta se primjećuje što nekad zna izgledati neuredno.





U nastavku vam donosim pokoju riječ o svakom i swatcheve. Prva slika je slikana bez blica, a druga sa.



01 Coral calling, 03 Dare to wear, 04 On the catwalk, 06 Barely there, 07 Natural beauty, 08 Colour crush , 
13 Love me, 15 Oh so matt



01 Coral calling je lijepa, koraljna nijansa, na žalost nisam uspjela uhvatiti s fotoaparatom (koliko god sam se trudila) njenu realnu boju. Idealna je za ljetne dane i osvježava boju lica.

03 Dare to wear i sam naziv govori, usudite ju se nositi. Jako lijepa vatrena crvena. Meni idealna za ove jesenske dane. Samo preporučujem da kad ju upotrebljavate, ocrtajte olovkom vanjski rub usana, jer tako sprečavate da vam se ruž uvuče u one sitne borice iznad usana ( whaaaaaaat?? bore?? šta je to ? :)) ... Mislim da je idealna za noćne izlaske, cateye i ova nijansa na usnama ubojita kombinacija ;)

04 On the catwalk je zagasito crvena (boje vina) nijansa. Savršena za naglasiti usne, dobro izgleda i na bljedolikima, boja je predivna, zubeki su super bijeliii ali.. (uvijek postoji ali, na žalost) kod nje mi je nedostatak što se dosta brzo skida s usana i to poprilično neravnomjerno. Naime uvlači se u bore usana i tamo se zadržava što onako dosta čudno i ljuskasto izgleda. Obavezno ju nanositi nakon olovke za usne. Morat ću pronaći način da je nosim jer je stvarno divne nijanse. :))

06 Barely there je po meni it nijansa ove sezone...iliti ga povratnička nijansa, koja se teleportirala iz 90ih ravno u 21.stoljeće. Proslavile su je top modeli kao Cindy Crawford, Naomi Campbell i druge, a danas ju svakodnevno fura mlada Kylie Jenner ( da se ne bi nitko zabunio, ne radi se kod nje o Essence ružu, jer ona IPAK ima malo dublji džep, pa eto priuštila si je nešto skuplje :) )... Meni idealna za ove tmurne jesenske dane, tako da mi se uvijek nalazi u torbi kao jedan od mojih favorita.

07 Natural beauty još jedna od dražih nijansi. Blago nudasta s prljavorozim tonom (užasna sam u opisivanju boja, mea culpa :D ) Idealna je za svakodnevno nošenje, ne izgleda prenapadno i lijepo se uklapa u cijeli make up. Također je savršena za jesenske dane.

08 Colour crush je praaaava ljetna nijansa.Lijepa nijansa roze. Možda se na slici čini da više vuče na fuksiju, ali baš je prava pinky nijansa. Odlično stoji na preplanulom tenu, mislim da svatko mora imati ovu nijansu u svojoj ljetnoj kolekciji ruževa.

13 Love me je prljavo roza nijansa. Osobno mi nije baš najdraža, nije loše boje niti teksture, ravnomjerno blijedi, ali ne paše mi iz nekog razloga.

15 Oh so matt nude nijansa. Najnovija nijansa koju imam i koja mi se definitivno od samog početka nije svidjela. Inače sam bljedolika i s ovim ružem izgledam kao smrt na dopustu. Poprilično je suh, ističe suhe dijelove usana, nije dovoljno pigmentiran, uglavnom po meni poprilično promašen slučaj.

I curke moje to bi bilo sve za ovu recenziju. Dali ste vi probale koju od spomenutih nijansi i jesu li vam se svidjele? Ili možda imate u svojoj kolekciji neku nijansu koju mi nismo ovdje spomenule, a da ste zadovoljne njome i jedna je od vaših omiljenih? Preporučite, komentirajte, svaka nova preporuka je dobro došla!! Do slijedećeg čitanja :** 

~A&M ~

10 comments

Barely there je odlican :-) svaki dan ga koristim

REPLY

Imam On the Catwalk i Wear Berries i obe nijanse su predivne i ugodne na usnama, ali meni velika mana je trajnost. Kao što sama kažeš koliko para toliko muzike pa ajde :)

REPLY

Probaj ispod ovog zadnjeg koji ti se ne svidja staviti neku tamniju olovku ;)

REPLY

Hvala na preporuci, probat ću ;)

REPLY

Također, stalno mi je u rukama :)

REPLY

Probaj ako imaš olovku za usne približno slične boje tim nijansama staviti prije nego što naneseš ruž, ja to radim sa Dare to wear i dosta mi produži trajnost ruža :)

REPLY

Obožavam ove ruževe! Jeftini, odlični za svakodnevnu upotrebu :)

REPLY

Znači zapisujem na realnu listu želja br 07, 13 i 03! Bombonicee su svi! :))

REPLY

Slažem se, uvijek je barem jedan obavezno u torbi :))

REPLY

E da tako to krene hehe :))

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates