petak, 14. studenoga 2014.

Hello, hello!! :)

  Dobre stvari vrijedi spominjati i hvaliti, pa vam zato ja danas donosim recenziju jedne odlične!!
Radi se o Giordani Gold kuglicama za nijansiranje u nijansi natural radiance.



  Dobila sam ih za rođendan prošle godine i oduševila se njima tako da ih sada svakodnevno koristim.
Vidim na stranici Oriflamea da uz ovu postoje još tri dodatne nijanse.. naturale bronze, dark bronze i naural peach.



 Pakiranje sadrži 25g proizvoda i dolazi u lijepoj zlatnoj ambalaži. Kada ju otvorite na poklopcu se nalazi ogledalce, a od kuglica ga razdvaja spužvica.


 Spužvicu iskreno ne koristim, jer s njom ne mogu ravnomjerno rasporediti proizvod po obrazu, tako da umjesto nje upotrebljavam kist. Kuglice su u tri nijanse, rozoj, smeđoj, i svjetlo smeđoj. Kada ih nanosim kistom potrebno mi je samo da nježno dodirnem kuglice jer proizvod bez problema odmah ostane na kistu...što odmah znači da ćete ih imati duže vrijeme, a vjerujte postati će vam proizvod koji će biti neizostavan u vašem neseseru gdje god pošli. Veoma su pigmentirane i ostavljaju sedefasti sjaj. U dane kad nisam raspoložena za šminkanje ( da ima i tih dana ;) ) , a trebala bi izaći van donekle izgledajući normalno,a da me se nitko ne prepadne misleći iz koje je ova rupe ispala, stavim malo ovog proizvoda na obraze, malo maskare, neko sjajilo and I am ready to go... Kuglice daju izvrstan, zdrav i prirodan sjaj..


Trajnost im je odlična... I kad se sva rastopim i umastim nakon cijelodnevnog make up-a, proizvod ostane na licu. Ali još jednom napominjem, pošto je veoma pigmentiran, pripazite sa nanošenjem, jer namjera nam je da izgledamo zdravo i prirodno... i one fore ovakva sam se probudila ( sa obrazima rumenim kao da sam cijelo jutro trčala po polju... ) , a ne da ga stavite previše pa da izgledate da vas je netko taj tren uvrijedio pa da ste buknuli kao crvena paprika. Ili kao kad vam priđe dečko koji vam se sviđa pa vam kaže da ste lijepe, a vi pocrvenite od onih leptirića u trbuhu i uzbuđenja ( to se odnosi na one koje ostanu na nogama i ne padnu u nesvijest ;) ) ...

Anyway ... malo sam skrenula sa teme, ali ukratko, jako dobar proizvod, moje preporuke... pripazite s nijansama jer meni koja sam tamnoputa paše i ovaj navedeni ali također i tamnije nijanse. Tako da curama svjetlije puti bi preporučila ovu nijansu ili nijansu natural peach. Cijena im je 129 kuna, ali vidim da je nijansa dark bronze nešto jeftinija 89 kuna. Možda za današnje prilike nekome pomalo preskupo, ali uvijek vam ostanu opcije kao kupi mi to za roćkas ili danas sam dobila pet u školi ili prošla sam ispit na faksu... a ako to ne prođe jednostavno trčite svako jutro po polju ili se štipajte za obraze kao što su to činile dame u srednjem vijeku ... curke načina za snaći se je bezbroj , samo malo mašte i snalažljivosti ;)..

Do daljnjeg čitanja šaljem svima puseeeee :*



~ M ~


1 comments:

Moja mama je bila zadovoljna s ovim proizvodom, no ja joj sada pocela kupovati nesto skuplju kozmetiku tako da je zaboravila skroz na ovu stvarcicu. Ja je uzmem nekad, stvarno divne nijanse :) <3

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates