ponedjeljak, 17. studenoga 2014.



Bokić!!!

Curke znate onaj osjećaj kad dođete umorne bilo s posla, bilo iz ludog noćnog provoda i morate skinuti šminku s lica. Blagi užas! E to me natjeralo da potražim savršen proizvod koji će to sve učiniti bez previše muke. Moje lice je užasno komplicirano (čitaj izrazito dehidrirano, a opet masno, prištići, seboroični dermatitis, nema čega nema kod mene) tako da po pitanju svojih preparata za lice moram biti pažljiva.  Kombinirala sam različite proizvode, a sad ću vam predstaviti onu kombinaciju koju trenutno koristim.



Ne volim previše komplicirati rutine i koristiti 100 različitih proizvoda.  Za skidanje šminke s očiju (moram napomenuti da gotovo nikad ne koristim vodootporne maskare) prvo koristim običnu vodu, nakon što mi se maskara rastopi umivam kompletno lice mojim svetim Gralom. Riječ je o L’OREAL SKIN PERFECTION SOOTHING GEL-CREAM WASH. Stvarno je nježan za kožu, ne isušuje ju, skida kompletnu šminku bez problema  i ugodnog je mirisa. Koristim već treću tubu i mislim da ga još dugo neću mijenjati. Preporučila sam ju već nekoliko puta svojim frendicama i sve su bile poprilično zadovoljne s njom. Koliko sam primjetila može ga se kupiti samo u Muller trgovinama.





Nakon toga koristim za uklanjanje eventualnih ostataka make up- a La Roche-Posay micelarnu otopinu. Odlična micelarna koja komotno može stati uz bok Bioderminoj Sensibo micelarnoj koju sam donedavno koristila. Miris je manje napadan i ugodno osvježava lice. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, fiziološki pH, ne sadrži sapun, alkohol, boju i paraben. Mislim da trenutno još uvijek postoji akcija 1+1 u ljekarnama gdje se dobiju dvije boce od 400ml po cijeni od 106kn što je super ponuda.





Nakon čišćenja lica na njega nanosim hidratantnu kremu. Trenutno koristim običnu
Nivea Soft  kremu s jojobinim uljem i vitaminom E. Ugodna je za kožu, lijepo hidrira, brzo se upija i ne ostavlja mastan sloj.

Nakon svega toga na područje oko očiju i na trepavice nanosim obično ricinusovo ulje uz laganu masažu. To je zakon stvar. Njeguje područje oko očiju, koje je inače osjetljivije od ostatka kože, smanjuje bore, a trepavice su mrak ;)) Može se kupiti u gotovo svim ljekarnama i vjerujte mi zlata vrijedi. 





I to je to, moja kombinacija koja trenutno savršeno ispunjava svoj posao :)




Da li ste probale koji od ovih proizvoda? Kakav je vaš ritual? Imate li kakav prijedlog ili savjet slobodno nam se javite. Očekujemo vaše komentare!!

Budite nam lijepe i pametne!! Čitamo seee!!! 


xoxo         ~A~

2 comments

Ricinusovo ulje je zakon! a ga uz za oči koristin i za zanoktice, zakon stvar :) Mene Nivea soft očajno peče, naznan zašto, al zato mi je original Nivea Holy Grail :)

REPLY

moguće da ti neki njen sastojak ne paše :( meni odlično hidrira i super mi je priprema prije nanošenja pudera..a što se tiče ricinusa, to mi je otkriće, odlična je i kao maska za kosu, nakon nje je prekrasno sjajna :))

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates