ponedjeljak, 24. studenoga 2014.


 Bok dragi moji!! Danas ću vam predstaviti moje omiljene balzame za usne koje svakodnevno upotrebljavam.


 Moje usne mogu biti jako suhe i ispucane, pa ove koje ću vam predstaviti su moji favoriti u onome što im je svrha, a to je da njeguju i održavaju njihovu elastičnost. Uvijek me spašavaju u hladna zimska vremena.

Prvi je Rosal lip balm, Coral candy. Postoje četiri proizvoda u ovoj liniji, ali posebno mi je ovaj zapeo za oko. Veoma lijepa, rekla bih više narančasta, nego koraljna boja. Nešto je između balzama za usne i ruža. Ostavlja jako lijep trag na usnama. Veoma sam zadovoljna njime jer njeguje moje usne,ne isušuje ih i veoma je dobra zamijena za one koji ne vole nositi ruž. Sam naziv ovoga balzama je Coral Candy,ali moram priznati nema mi miris na bonbone, prije na kredu :D ( veoma sam dobra sa opisivanjem mirisa, da se to opisati ne može, ali eto meni opet miriši na kredu ;) ).
Izgled samog balzama  je veoma jednostavan. Crna ambalaža sa natpisom na poklopcu. Sam proizvod podsjeća na ruž jer je rezan ukoso.
Sadrži vitamine A i E i obogaćeno je kokosovim uljem i shea butterom. Pruža usnama UVA i UVB zaštitu. Cijena je 18, 90 kuna za 4grama proizvoda.


Drugi je Rosal Lip Balm, So Natural. Veoma jednostavan balzam za usne i veoma nježan. Nema nekakav poseban miris i sadržava UVA i B zaštitu. Ovo je proizvod koji bi svaka žena trebala imati u svojoj torbi tijekom hladnih zimskih dana.


 Najstariji i onaj kojeg sam najviše upotrebljavala je Rosal lip balm med i mlijeko. Bit ću iskrena, kupila sam ga samo zbog mirisa. Sadrži vitamine A i E. Njegova cijena i cijena Rosal lip balm so natural je 12, 90kuna.




Dali su vaši omiljeni balzami za usne spomenuti ovdje ili imate neke svoje favorite??  Ako imate, naravno preporučite i gore spomenute komentirajte!!
Do slijedećeg čitanja šaljem puse :**

P.S.  ... U dm prodavaonicama imate ponudu... za jedan kupljeni  INKredible Rosal Lip Balm  na dar dobivate So Natural .... ponuda mislim traje do 15.12. pa požurite ;)

~M~




2 comments

Blistex mi je favorit :)

REPLY

Moj favorit za zimske dane je Carmex, a inače koristim i Alverde balzame za usne i isto su mi super :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates