četvrtak, 18. prosinca 2014.


Pošto se opasno bliži Božić i najluđi dan u godini, pobliže ću vam prikazati dvije palete koje vam mogu pomoći da zabljesnete za ta dva dana.. Radi se o Catrice proizvodima, paleti Absolute Nude
( 010 All Nude) i Absolute Eye Colour sjenilo za oči Quattro u nijansi 090 - Before Or After Eight.



Ova paleta sadrži 6 nude nijansi sjenila, od svjetlijih prema tamnijim tonovima. Tekstura samih sjenila je veoma nježna te sadrži male sitne šljokice koje se divno presijavaju kada ih aplicirate na kapak. Kao što i vidite paleta se nalazi u plastičnoj ambalaži, ali dosta čvrstoj
( provjereno jer mi je ispala na pod :))  ) . Paleta sadrži 6 grama proizvoda. Također dobijete i kistić sa dvostrukim završetkom. Ja ga iskreno ne koristim jer upotrebljavam druge kistiće, ali kao što se vidi na slici, isprobala sam ga i može poslužiti svrsi.



                                      
                                                        Upute kako primijeniti sjenila
           


 Pigmentiranost je dosta dobra i stvarno volim ova sjenila jer su mi idealna za dobar smokey eyes, ali ih kombiniram sa ovom drugom paletom koju ću vam kasnije pobliže opisati. Meni dosta dugo drže, s tim da prije nanošenja prvo stavim bazu pa ih onda apliciram, u dva sloja.
Cijena ova palete je 41, 90 kuna što je idealno, jer dobivate dosta dobar proizvod za veoma malo novca.



Druga, manja paleta je također kako sam spomenula od Catrice  - Absolute Eye Colour sjenilo za oči Quattro u nijansi 090 - Before Or After Eight. Na mojim sličicama, vidjet ćete, još uvijek piše natpis new, ali ja sam ju nabavila prošle godine na sniženju za 16ak kuna i vidim sada da na službenim stranicama Catricea piše da više nije dostupna, premda , ja ne znam zašto, ali mislim da sam ju nedavno vidjela u dmu. Ako netko točno zna neka me obavijesti. I ako u kojem slučaju nije više u ponudi, ništa ne brinite jer imaju druge, sa naravno drugačijim nijansama, ali jako lijepe. Meni su već upale u oči i jedva čekam da ih nabavim. Mogu reći da možda čak više volim ovu manju paletu, nego gore spomenutu. Također je plastična ambalaža, ali veoma čvrsta, čini mi se čvršća od prethodno spomenute i sadrži 2,5 grama proizvoda. Također su sjenila dosta pigmentirana, obožavam ovu tirkiznu i bakrenu nijansu.




Sadržava u sebi, kao i prethodna paleta, male svjetlucave šljokice. Prije same uporabe stavljam prvo bazu, da kojim slučajem ne bi došlo do skupljanja sjenila na pregibu kapka, ali iskreno nije mi potrebno još prije toga stavljati  matt sjenilo. Dovoljno mi  je samo staviti jedno od ovih u dva sloja.  Redovita cijena je 37, 90 kuna.
Vidim na njihovoj stranici da imaju veoma lijepih nijansi ( poglavito me privlači ova ljubičasta koju ću morat nabaviti ), pa ako ne možete ovu pronaći, tehničke karakteristike  su vjerovatno slične, tako da se nadam da sam vam u tom segmentu pomogla. Mislim ako se odlučite za bilo koju od njih nećete zažaliti.




Još jednom swatchevi sjenila


                                             Paleta  Absolute Nude ( 010 All Nude)





                  Absolute Eye Colour sjenilo za oči Quattro u nijansi 090 - Before Or After Eight




Meni su obe palete veoma dobre i zadovoljna sam njima.. Svakodnevno ih upotrebljavam i već sam u napasti kao što sam rekla da nabavim novo Quattro sjenilo. Dali vi možda imate neko drugo Quattro sjenilo i kako ste zadovoljni sa Absolute Nude paletom? Komentirajte, pitajte, a mi se čujemo i čitamo za par dana!! Puseeee :**


~ M ~












6 comments

Nisam koristila navedene palete, ali Nude paleta izgleda super, definitivno moji tonovi :)

REPLY

Da, stvarno je super, može se kombinirati za dnevni look, ali ja ju obožavam upotrebljavati kad idem u izlazak ;)

REPLY

quattro izgleda prekrasno, volim catrice kao marku jer imaju stvarno odlicnih proizvoda :)

REPLY

Nemam nijednu Catricu paletu,moram to promijeniti.

REPLY

Da, stvarno ima divnih proizvoda :)

REPLY

hehehe, obavezno ;)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates