srijeda, 3. prosinca 2014.


Hello, hello!!

Evo curke moje danas vam budem predstavila Mac ruževe u nijansi Please Me i Impassioned . Radi se o ruževima iz Matt i Amplifield linije.







  Prvi je Mac Please me... Radi se o lijepoj, blagoj nijansi roze, stvarno idealnoj za svaki dan... Meni je bio poklon za rođendan, pa sam i tražila jednu takvu nijansu koju ću moći svakodnevno upotrebljavati... Odlična je također i uz jači make up na očima, npr. smoky eyes ili slično..


 Više sam nego zadovoljna ružom, jako je postojan i pigmentiran. Pri prvoj aplikaciji izdrži mi oko 4 sata, a da ga ponovno ne stavljam niti popravljam, s time da sam i jela i pila i pričala :) ... Vidite i sami prema slici radi se o njihovoj standardnoj crnoj ambalaži  u kojoj dobijete 3 grama proizvoda.. Cijenu ne znam, jer napominjem dobila sam ga za rođendan, ali ako vas zanima možete pitati kolegicu koja piše sa mnom blog jer se radi o poslovnoj tajni heheh ;) . 


 Tekstura samoga ruža je kremasta, ali pošto se radi o matt liniji, nekima bi možda mogla biti i presuha. Iskreno ja volim više mat ruževe, pa meni paše, ali ako netko ima dosta suhe usne predlažem prvo da stavi neki balzam za usne pa sam ruž. 

  

 Što se tiče samog mirisa, ima ugodan miris, ne znam kako bi vam ga opisala :).
( ja sam tudum za opisivanje mirisa, od mene možete samo saznati dali mi ima ugodan ili ne baš tako ugodan miris, a ovaj mi se sviđa :D ) .

 Još jednom ponavljam, radi se o vrlo zahvalnoj nijansi koju možete koristiti u svim prilikama tako da vam neće biti žao izdvojiti novce baš za ovu nijasnu jer ćete ju moći upotrijebit u svakoj prilici, bilo za noćne izlazke ili svakodnevni look.



Drugi Macov ruž, iz Amplifield (kremasti matt finiš) linije je Impassioned. Radi se o jarkoj rozoj boji, pomalo vuče i prema fuksiji.

Formula je kremasta i hidratantna, nakon nanosa na usnama ostavlja lijepi sjaj. Idealna je ljetna nijansa.


U ova hladnija vremena ju baš ne upotrebljavam, ali u ljetne dane mi je it proizvod. Stvarno je
 idealna za vruće ljetne dane i podigne svaki outfit i oživi lice. Preko ljeta ne upotrebljavam i ne stavljam previše proizvoda na lice osim malo kreme, maskaru i ovaj ruž... Isto tako kao i prethodni, radi se o 3 grama proizvoda. Dolje vam donosim slike samoga ruža i samo napominjem da je najvjernija desna slika, jer blic na fotoaparatu me jednostavno ubio... :)




 Swatch           

Impassioned
Please me

Znate i same da će se uskoro u središtu Zagreba otvoriti prodavaonica sa Mac proizvodima, pa je ovo bila idealna prilika da vam predstavim svoje favorite i možda vama pomognem pri izabiru vaših.. Mac proizvodi jesu skuplji, ali mislim da će svaka zaljubljenica u makeup poželjeti da u svojoj kozmetičkoj torbici ima barem jedan njegov proizvod, pa možda čak i jedan od ovih gore spomenutih. Dok se ne otvori u Zagrebu, njihove prodavaonice ćete najbliže naći u Austriji i Italiji, tako da, ako vam tetka, brat, sestra, dečko, prijateljica ili vi sami odlučite do jedne od te dvije države, a imate želju nabaviti si neki Macov proizvod, eto savršene prilike ...


Do ponovnog čitanja šaljem svima puse!!

~ M ~



                   

6 comments

Uh, odlični su! Taman Please me za dan, a Impassioned za noćni izlazak. Ne znam koji mi je bolji :D

REPLY

Da stvarno su odlični, ako si nabaviš neki od njih nećeš požaliti ;) :)

REPLY

Zelim si priustiti prvi MAC karmin,ali nemoguce da se odlucim za neku nijansu :D
Mozda Please me,iskoristila bi je dobro :)

REPLY

Mislim da ti je ta nijansa odlična. Mac ruževi jesu skuplji tako da ako uzmeš nijasnu Please me, stvarno nećeš požaliti zbog potrošenog novca jer ćeš ga svakodnevno moći upotrebljavati i za svaku priliku :)

REPLY

Please me je odlican, predivna nijansa :) imam samo jedan MAC ruz i zadovoljna sam s njim (Shy Girl) :D

REPLY

Želim Please ruž, ali nemam ga od koga poručiti! Ako neko zna gdje se mogu kupiti (internet ili FB), molila bih da mi se javi!

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates