nedjelja, 18. siječnja 2015.


Drage moje!!
 
Danas vam donosim recenziju jednog nedavno kupljenoga proizvoda. Naime, radi se o Catrice puderu. Dosta sam stvari pročitala o njemu na drugim blogovima, pozitivnih, tako da sam ga odlučila isprobati. Također mi je u odluci pripomoglo i sniženje cijene u dmu, pa sam ga platila punih 16 kuna :) , za razliku od redovne cijene od nekih 50ak kuna, što iskreno i nije puno za jedan puder. Odmah da napomenem, ja iskreno nisam baš pretjeran obožavatelj pudera i poznavatelj, moja kolegica s bloga je  frik što se tiče pudera i mislim da ih u svojih kolekciji ima podosta i dosta njih je isprobala, tako da mi je njena preporuka isto bila dovoljna da se odlučim isprobati ovaj. Većinom upotrebljavam puder kad idem u neki izlazak ili kad mi se baš taj dan tracka :) .. Svakodnevno ga ne upotrebljavam, a ljeti stvarno još rjeđe jer nemam tako problematičan ten, a s druge strane uvijek se sjetim maminih riječi kad sam se počela šminkati da ga što manje upotrebljavam jer će mi koža prije ostariti i dobit ću bore... Bila istina ili ne, mama se sluša... UVIJEK :) ... Ugl, sada kad sam napisala cijelu enciklopediju hajdemo mi malo o samom puderu ;)



Na službenim stranicama Catrica piše za sam proizvod.... "Za savršeni ten – kao da je retuširan: Photo Finish tekući puder sa laganim efektom. Zahvaljujući lagano reflektirajućim pigmentima ovaj puder čini vaš ten nježnim i bez mane – do 18 sati! Bezuljna tekstura ostavlja ugodan osjećaj na koži.
Dostupan u pet nijansi sa srednjom prekrivenosti. U visoko-kvalitetnom staklenom pakiranju sa praktičnom pumpicom. "

Kod mene u dmu sam primijetila da su dostupne samo tri nijanse .. 010 Sand Beige ;
020 Rosy Beige ; 030 Caramel Beige
Kao što vidite ja sam uzela nijansu Rosy Beige i super mi paše
preko zime kad nisam toliko tamna kao preko ljeta.



Iskreno mislim da nisu baš za one dosta svjetlijeg tena jer su nijanse samog pudera, pa čak i najsvijetlija nedovoljno svijetle. Kolegica je probala najsvijetliju i opet joj je bila pretamna.

Što se tiče same ambalaže, puder dolazi u staklenoj posudici od 30ml sa plastičnom pumpicom.. Iskreno ambalaža mi se stvarno sviđa, pumpica mi je odlična jer mogu normalno dozirati količinu pudera koliko mi treba, a ne da ju stisnem i puder samo izleti, pa ti je onda prosto žao baciti višak, koji možda nije potreban, a opet ga vraćati u bočicu ahhh.. I da, znači super mi je što se bočica može kasnije iskoristiti kad se puder potroši jer se pumpica može skinuti... jeaaahh :))


Također puder je guste teksture, mirisa po meni ugodnog ( ne znam kako ga opisati, ali već znate da sam tudum za to ). Paše mi što je gust jer mi ne treba sto pedeset i dva sloja da ga nanesem a da to izgleda na nešto, a s druge strane da opet ne izgledam kao torta sa tri sloja kreme. Kažu i da nema ulja u njemu... Super, jer mi je i ovako t zona masna, da mast proizvoditi mogu. Jako je ugodan na koži, stvarno ne osjetim da ga imam na licu, prekrivanje također dosta dobro, ali evo raspisujem natječaj pa nek se jave oni kojima je izdurao 18 sati, a da je  make up izgledao kao i kada ga je aplicirao na lice. Meni je izdržao nekih 4 sata i onda mi je t zona počela biti masna. Iskreno meni je tako bilo sa svakim puderom jer mi je koža lica stvarno dosta masna. Kada ga nanesem na lice prirodno izgleda i pomalo vuče na mat.


                                                                     

                                                                  Evo jedan swatch




Eto drage moje, ja mu dajem ocjenu 4, jer ništa u životu nije savršeno, ali sam stvarno zadovoljna sa samim proizvodom i nisam požalila što sam ga uzela. Pohrlite i vi do vaših obližnjih drogerijskih prodavaonica jer možda još uvijek sniženje traje, pa da  ne prođe kraj vas ovaj po meni dosta dobar proizvod. Ili ga možda već imate?? A možda vama baš nije nešto :/ .. Pratite nas, pišite, komentirajte, naravno svačije mišljenje uvažavamo i respektiramo, a mi se čujemo i čitamo u idućem postu!!

~ M ~










5 comments

Moram što prije do Mullera jer mi ovaj puder stoji već jedno mjesec dana na popisu za kupovinu, a tamo je završio odmah nakon što sam pročitala da ga izbaciju iz prodaje. Nadam se da će mi biti dobar :)

REPLY

Da sniženje je sto posto što ga izbacuju iz prodaje, šteta jer je super, požuri požuri ;)

REPLY

Imam ovaj puder i super zadovoljna sam s njim. :) Kako imam osjetljivu kožu lica,on mi nikakvu nečistoću ili alergiju nije napravio. :) Lijepo se može nanijeti,izgleda prirodno i nemaš osjećaj maske na licu. :D

Što ga izbacuju iz prodaje? A šteta. :( Uvijek dobre stvari izbacuju...

REPLY

Evo nisam sigurna, ali čim su ga stavili na sniženje vjerovatno je to u pitanju, uvijek tako bude, baš budem provjerila... :)

REPLY

Da evo sad sam provjerila na njihovoj stranici, izlazi iz asortimana uz još neke proizvode :(

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates