nedjelja, 25. siječnja 2015.



Drage moje!!
Prvo da se ispričamo, ovaj tjedan smo bile pomalo u gužvi pa eto jedan post tek sada za kraj ovoga tjedna.
Ovaj post mi se neko vrijeme vrti po glavi, pa sam pomislila da je ovo idealno vrijeme da ga napišem pošto u ova hladna vremena stvarno je potrebna koži svaka hidratacija i njega.

Ove tri kreme i mazalice upotrebljavam na dnevnoj bazi i stvarno ih obožavam... U zadnje vrijeme su mi ruke toliko suhe i područje oko usana ,tako da kad se natrackam navečer prije kreveta sjajim kao disko kugla :)) .

Evo da počnem i da ne filozofiram više.. ( i ispričavam se unaprijed, blic me jednostavno ubio i nikako danas nismo išli ruku pod ruku .. )




Počet ću prvo sa losionom za tijelo. Radi se o Victoria Secret losionu za tijelo ( Midnight Exotics ) Deep Berry.. Znači radi se o hidratizirajućem losionu za tijelo. Na samoj poleđini, vidite piše sastav i da se radi o losionu koji se veoma brzo upija u kožu i sadrži hranjivu, njegujuću aloe veru, te ekstrakte zobi i grožđa. Također sadrži vitamine E i C .. Koža poslije njega ostaje stvarno svilenkasta, nježna, meka... Nisam imala niti jedan losion do sada, a da mi je koža poslije bila ovako svilena i na dodir meka kao što je poslije ovog losiona. Prosto ga obožavam!! Miris mi je također nešto što me privuklo ovom losionu, a on je svjež, miriši na bobice, borovnicu najviše ( bar meni ). Losion sadrži 250 ml proizvoda. Ja sam ga dobila na poklon, ali malo sam pronjuškala po stranicama i vidim da ga možete naručiti preko Amazona, Ebaya, na drugim stranicama koje prodaju kozmetiku , a cijene se negdje kreću od 100kn pa do 150 najviše. Ja sam stvarno njime zadovoljna i do sada mu nisam našla niti jednu zamjerku.






Za ruke upotrebljavam Ziaja kremu za ruke na bazi prirodne masline za suhu i normalnu kožu. Osim što je za ruke, piše da također pomaže ojačati nokte sprječavajući njihovo lomljenje. Čim sam ju uzela prvo sam pročitala da radi na revitalizaciji epiderme i omekšava grubu kožu. To mi je bilo i potrebno jer su mi ruke na očigled bile hrapave. Također nisam preveliki fan krema za ruke koje su pretjerano masne i onda mi treba pola sata da mi se krema upije . Ova mi je odlična jer joj stvarno treba veoma malo vremena da se upije u kožu. Iskreno miris mi nije neki, ali nije mi ni odbojan, važnije mi je da krema radi posao :) .. Ja koliko se sjećam mislim da sam ju platila oko 14kuna. Za to dobijete 80 ml proizvoda.




 I zadnja,a ne manje vrijedna je naravno kultna krema Nivea. Mislim da sam najviše mijenjala kreme za lice, ne bih li našla onu što mi najviše odgovara, ali eto nakon toliko godina vratila sam se opet Nivea kremi. Ne znam šta bih o njoj rekla,a da nije već rečeno. Volim je i uz ove dvije, uvijek mi stoji na noćnom ormariću, tako da nikako ne zaboravim natrackati ju na lice prije spavanja. Moja koža lica je mješovita. Najčešće mi je područje čela najmasnije,a jagodice i između obrva, poglavito sada u hladnije vrijeme, suha, tako da obožavam kada se njome namažem navečer, a ujutro kad se probudim imam osjećaj da je koža lica svježa i izrazito nježna...Nivea krema je masnija, tako da mislim da onaj tko ima izrazito masnu kožu i sklonu aknama, bubuljicama i slično, neće mu biti po guštu. Ja ju većinom upotrebljavam kao noćnu kremu, a pošto stvarno nemam akne i lice mi je dosta čisto, zadovoljna sam. Uzela sam si onu od 75ml i cijena je mislim 10ak kuna.


Dok sam pisala post naknadno mi je pao na pamet, a i pomogao mi je dosta pod zadnje kada su mi usne bile u kritičnom stanju, jer mi je 2 mjeseca usna u kutu neprestano pucala, pa bi bio grijeh da ga ne spomenem. Naravno radi se o nezaobilaznom melemu.


                                                         ( slika preuzeta s interneta )




Eto drage moje, dali vi imate koju od ovih krema u svojoj toaletnoj torbici? Ili možda imate neke druge? Naravno, zanima nas također koje vi upotrebljavate i dali imate kakvu preporuku. Pišite nam i komentirajte, a mi se čitamo u idućem postu!! Puse!!



~ M ~

5 comments

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates