subota, 3. siječnja 2015.


Bokić!!

Danas vam donosim recenziju Maybelline fit me pudera i korektora. 


Maybelline fit me puder


Fit me foundation
Količina pudera koju dobijete je klasičnih 30ml. Tekstura je rijeđa i lijepo se raspoređuje po licu i blenda. Ja koristim nijansu 115 koja mi je idealno usklađena s tonom kože u ovom zimskom periodu. Sadrži SPF 18. Nakon nanošenja ostavlja onaj zdravi sjaj na licu poznatiji kao dewy finish. Lice izgleda zdravo i svježe. Pokrivnost mu je slabija do srednja, ali može se nadograđivati bez problema i meni traje na licu i do 10 sati.

 Fit me foundation

S obzirom da je koža moga lica komplicirana i ne odgovara mi baš svaki puder i tekstura, moram priznati da dugo nisam bila ovoliko oduševljena nekim drogerijskim puderom. Po meni vrlo je blizu Revlonovom Colorstay. 

Kupila sam ga prije nešto više od mjesec dana i ne prestajem ga koristiti od tada. Odličan je!

Moja ocjena 10/5 :D

Fit me foundation and concealer

Maybelline fit me korektor



Fit me concealer

Korektor iz iste serije kako mu i ime kaže. Blogerice i Youtuberice diljem svijeta su naprosto poludile za ovim korektorom i dosta često ga uspoređuju s Nars Radiant Creamy Concealer-om. Ja nisam imala prilike njega isprobati tako da ću im morati vjerovati na riječ. Korektor dolazi u plastičnoj tubici s aplikatorom nalik na one koji se nalaze u sjajilima za usne. Dobije se 6,8ml proizvoda. Korektor je kremast lijepo se razmazuje, ne uvlači se u bore i ne rastapa se.  Pokrivnost mu je neka zlatna sredina, lijepo sredi sve što treba, crvenilo, prištiće, kapilare. Nijansa koju ja imam je br. 15. Po meni jedan skroz solidan korektor koji radi svoj posao korektno :))

Ocjena 5/5


Fit me foundation and concealer

I to je to! Po meni jedni od boljih proizvoda koje se isplati isprobati. S obzirom na cjenovni rang u potpunosti opravdava kvalitetom. 
Do idućeg čitanja 
  • xoxo ~A~



18 comments

Iskreno u potrazi sam za novim proizvodima i korektorima, dvoumim se između Maybelline-a i Bourjouisa.. oba imaju samo riječi hvale :) odlična recenzija!

REPLY

ja nikako da probam taj famozni fit me korektor :D

REPLY

Ja sam imala taj puder, no nisam uopce bila odusevljenja, ne volim dewy finish i nije mi se svidala slaba prekrivenost, no eto, nekom pase nekome ne :)

REPLY

Hmm, mislim da bih mogla napokon probati taj korektor..samo me zanima je li učinkovit kod prekrivanja podočnjaka? :)

REPLY

Da i ja sam čula za taj Bourjois korektor da je odličan ali ga nisam još isprobala.. Biće prilike heh šminke nikad dosta.. S Fit me korektorom sam za sad zadovoljna, nisam neki preveliki korektor tip, sve više manje rješavam s puderom tako da mi ovaj služi svrsi.

REPLY

i ja sam dugo šetala oko njega i na kraju konačno odlučila stavit u košaricu. Nije mi žao :)

REPLY

Naravno svatko ima neke svoje preferacije :) Ja osobno ne volim previše matt izgled, a i za dnevni make up mi dobro služi, uglavnom mi je potrebno samo malo ujednačiti boju tena tako da mi je ovaj idealan izbor ;)

REPLY

Da na ovo pitanje bi ti možda netko drugi dao bolji odgovor. Ja baš i nemam velikih problema s podočnjacima tako da ti ne mogu iz prve ruke reći :( više se borim s kapilaricama i to mi ok pokrije.

REPLY

E hvala ti :) sve što sam do sada probala nema veliku prekrivenost..još uvijek tražim fantastičan korektor ali neuspješno..možda se na kraju ipak odlučim za Nars-ov (svi ga hvale).. to bi bilo vrijedno novaca samo da prekriva :)

REPLY

mene zanima gdje si ih uspjela naci,ja vec mjesecima trazim po trgovinama xD

REPLY

Korektor u ovoj nijansi sam ugrabila zadnji u Dm-u u Sisku, a pudera je bilo u svim nijansama :-)

REPLY

ocito samo kod mene nema ni pudera ni korektora uopce na displayima ni u kozmu,mulleru,bipi,dmu :(

REPLY

Obično se nalazi u Dm-ovima (drugdje nisam baš viđala) koji imaju dva stalka s Maybelline kozmetikom. Mislim da je negdje bio popis gdje se sve mogu pronaći.

REPLY

Korektor sam naručila,a puder želim samo nemogu da pronađem nijansu :D

REPLY

super, mislim da ćeš biti zadovoljna korektorom ;) A za puder sretno!! Stvarno mi nije jasno zašto kod nas nabavljaju samo jednu turu pošiljke i više nikad ne nabave isti proizvod.. Ista stvar je s Maybelline Instant Age Rewind Concealer-om. Šteta!

REPLY

Puder nisam probala, mislim da neće odgovarati mom tipu kože. Ali imam korektor i super je! :)

REPLY

Definitivno sam fan maybelline fit me pudera. Otkako sam ga kupila ne odvajam se od njega. Tako mi je drago da još netko sa mnom dijeli isto mišljenje

REPLY

daaa, odličan je :) ma kad je proizvod dobar onda je dobar i nema tu greške ;)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates