srijeda, 14. siječnja 2015.


Pozdrav!!

U današnjem postu vam donosim recenziju Wet n Wild Mega Last ruževa. U kolekciji postoje 13 različitih nijansi. Mogu se kupiti po cijeni od 22,90kn.


Dolaze u običnom, plastičnom, crnom pakiranju s prozirnim poklopcem. Umotani su u foliju što uvijek volim rado vidjeti jer pri kupnji znam da nitko nije zabadao u njega i koristio ga kao tester. Izgledom mi nisu nešto previše privlačni izgledaju poprilično jeftino ali to ću im oprostiti. Ono što me više smeta je to što se sam proizvod ne može do kraja zavrnuti nego ostane nekih pola cm viriti van, što nakon nekog vremena zbilja počne živcirati. Morate imati posebnu preciznost da zaklopite ruž, a da na ga ne zapnete poklopcem.
Dobije se 3,3g proizvoda.

Nijanse koje posjedujem su :


Ovo su izrazito suhi mat ruževi i poprilično se teško nanose na usne ali nakon što ih uspijete nanijeti dugo ostaju na usnama. Moram priznati da su mi pomalo i isušivali usne što obično i očekujem od mat ruževa tako da im ne uzimam za zlo. 



Smokin' Hot Pink je pinki nijansa koja se možda više može nositi u nekom sunčanom periodu. Zbilja diže svaki make up i osvježava lice.

Cinnamon Spice je tamna ljubičasto-smeđkasta nijansa, savršena za jesen/zimu kada se ustvari ovako tamni ruževi najčešće i nose. Ovu nijansu je nešto teže lijepo rasporediti po usnama, dosta mrljavo izgleda, ali to riješavam tako da nanesem malu količinu nekog balzama (Labello, Melem) nakon čega prekrasno klizi po usnama.

Oba ruža su dosta pigmetirana tako da se možete poigravati i sami određivati koliko jaku nijansu želite na usnama.


Još bi nešto morala nadodati, što sam čitala da su se već neke cure žalile, a to je da mi se nedavno raspala ambalaža i to iz čista mira. Uspjela sam ju vratiti nazad i pričvrstiti, te i dalje nesmetano koristim proizvod ali po meni to su neke sitnice na kojima bi možda u dogledno vrijeme mogli malo poraditi.

Da sumiramo na kraju. 

Definitivni plus ovim ruževima je njihova trajnost i pigmentacija (što su po meni dosta bitne stavke kod ruževa), negativne bodove im donose sama ambalaža i pakiranje, te njihovo malo teže nanošenje zbog suhoće.

Sve u svemu od mene dobivaju solidnu 4/5 ocjenu. Ne sumnjam da će se uskoro još neka njihova nijansa prošvercati u moju skromnu kolekciju. :D

Do idućeg čitanja pazite na se, budite mi lijepe i pametne!! 

❤A




10 comments

Cinnamon Spice mi se baš sviđa,imam 4 ruža iz ove linije i stvarno ih volim :)

REPLY

Imam dosta ruževa iz te linije o kojima sam također pisala.. Zadnja nezgoda koja se meni dogodila je da mi je Sugar Plum Fairy iz čistog mira puknuo po dužini... Bojim se pomisliti na šta bi ostale nijanse izgledale da ih nosim u torbici... svejedno ih volim!! ;)

REPLY

Smokin' hot pink mi je predivna nijasna :)

REPLY

Iskreno, nemam još niti jedan ruž iz te linije..nekako me ne privlače (većinom zbog pakiranja i moje osobne opsesije GR ruževima), ali sviđaju mi se swatchevi...pa....tko zna :)

REPLY

da, meni je unutarnji dio jednostavno ispao iz ovog prozirnog vanjskog, vjerojatno mi se nešto odlomilo unutra, tko će ga znati :)

REPLY

ja za sad imam ova dva i zadovoljna sam s njima, ali me nekako jedino ta suhoća odbija od nove kupnje :)

REPLY

je divna je, i stvarno se dugo održi na usnama ;)

REPLY

hehe ma mi ženske smo lude, nikad nam nije dosta :D ali kako ćemo znati ako ne isprobamo jel tako ;)

REPLY

Cinnamon Spice je odlična nijansa za jesen i zimu, stvarno je predivna. Sigurno ću si je kupit. :)

REPLY

je, nijansa mi je idealna :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates