nedjelja, 1. veljače 2015.

catrice ultimate lipstick


Pozdrav curke!!!


Kao što možete primjetiti mi smo lipstick frikovi, obožavamo isprobavati nove nijanse i teksture. U ovom novom postu predstavljam vam odlične Catrice ruževe koje ste već sigurno uočile.


catrice ultimate lipstick



Riječ je o Ultimate Colour i prošvercanoj Shine liniji. Dolaze u crnom metalnom pakiranju (Colour) s urezanim imenom brenda na donjem rubu poklopca, dok je Shine linija u srebrnom pakiranju. Količina proizvoda kojeg dobijete je 3,8g. Cijena je 33,90kn.

Ruževi su dosta pigmentirani i nije potrebno previše poteza raditi kako bi se nanijeli na usne. Dosta su kremasti i ugodni na usnama tako da nema onog osjećaja isušivanja kao što je to slučaj s mat ruževima.




Ultimate Colour ruževi dolaze u 16 različitih nijansi (mislim da povremeno mijenjaju nijanse tako da nisam u potpunosti sigurna koje su još prisutne u našim drogrijama). Ovakav opis stoji na Catrice web stranici:

Visoko-pigmentirane, bogate nijanse sa savršenom prekrivenošću i sjajem, plus glatka, kremasta i dugotrajna tekstura: boja u svim svojim ljepotama - traje satima.

Moje mišljenje je poprilično slično. Slažem se da su odlično pigmentirani, postoji velik izbor boja koje se nude, ruževi se zbilja lijepo sjaje na usnama i nije potrebno nanositi sjajilo preko njih (ne sadrže shimmer). Jedina stvar oko koje se ne slažem u potpunosti je ovaj zadnji, ne traju satima (budimo realni koji to u potpunosti i uspije). Ali s obzirom na njihovu kremoznost dosta se dobro održavaju na usnama, do nekih 3 sata. 

Ultimate Shine ruževi - također poprilično kremasti ruževi koji sadrže shimmeraste čestice. Ako se ne varam ovi ruževi su povučeni iz prodaje, ali sam ga stavila među svoju kolekciju u slučaju da se još ponegdje našao koji skriveni.

Da ne duljimo previše, u nastavku pogledajte ono što nas ustvari najviše i zanima. Ne volim (a bome mi ni ne ide baš) opisivati boje, uostalom same najbolje možete procijeniti pravu nijansu ;)  Swatchevi navalite!!!

catrice ultimate lipstick

catrice ultimate lipstick

catrice ultimate lipstick
L-D nijanse : 200, 190, 130, 210, 250, 050


I to bi bilo to. Poprilično sam zadovoljna s ovim ruževima, sviđa mi se njihova pigmentiranost, savršeni su za dnevnu upotrebu i postoji veliki izbor nijansi za svačiji ukus. Od mene dobivaju ocjenu 5+ s obzirom da nemam nekih prevelikih zamjerki.

Do idućeg čitanja šaljem vam pusu!!

♥ A

10 comments

Imam jedan primjerak Catrice Shine ruza u crvenoj nijansi. Bas su kremasti, za moj ukus prekremasti. Pogotovo sto imam crvenu nijansu pa stalno moram na oprezu biti. To je vjerojatno razlog sto nemam vise primjeraka Catrice ruzeva u svojoj kolekciji. Tvoje nijanse su prekrasne.

REPLY

istina Shine su jako jako kremasti, toliko da se na malo toplijem mjestu rastapaju, i ja imam samo jedan primjerak iz te kolekcije ali je ova neutralna nijansa koju sam mogla bez problema nositi i ne brinuti oko izbljeđivanja. Moguće da je to razlog zašto su tu liniju proizvoda povukli.

REPLY

Catrice ima doista odlične ruževe pogotovo ako gledamo prema omjeru cijene i kvalitete koji je i više no odličan, sve ove nijanse su mi doista predivne no izdvojila 130 i 210 kao favorite :)

REPLY

da slažem se, zbilja odličan proizvod, a cijena prihvatljiva :) jedva čekam nove kolekcije

REPLY

130 Frozen Rose mi izgleda predivno. :)

REPLY

Ruževi izgledaju baš primamljivo, pogotovo nijanse 130 i 200, a i cijena je odlična.

REPLY

Da super, su, a ovu nijansu 130 sam ove zime nosila više no inače :)

REPLY

Krasna je na usnama, pogotovo uz jače našminkane oči ;)

REPLY

Imali su od Catrice Ultimate Mate 070 ruz za usne. Predivan. Kupila sam ga prije dvije godine i više nigdje ga nisam našla. Dali mogu kako doći do njega?

REPLY

Ista stvar. A ruz je stvarno imao posebnu boju. Tesko da cemo ga opet naci

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates