utorak, 17. veljače 2015.

Hello, hello curke!!

Prije dva tjedna lunjala sam malo po Importanne Centru i nožice su me dovele do Golden Rosea. Nisam nešto bila u raspoloženju za ruževe i druge njihove proizvode ( znam, znam nešto se dešava sa mnom..  ;) ) , ali samo zato što su mi u oči upali njihovi lakovi. Kad sam se okrenula i vidjela ih onako lijepo posložene na zidu ... ah samo mogu reći da ih je divota gledati. U zadnje vrijeme obožavam ove kremaste lakove i nježnije nijanse pa sam se odlučila na ova dva koja ću vam danas predstaviti. Isto tako sam tražila jedan sedefasti crveni (prekrasan mi je radi se o nijansi 34, ista ova linija lakova i molim ako ga netko ima da mi kaže jel tako prekrasan i na noktićima ) , ali nije ga  bilo. Teta prodavačica mi je ljubazno rekla da ga trenutno nema, ali da ga bude naručila. Plus za ljubaznost ;) ... Ugl., cijena ovih lakova je samo 20 kuna, ali za tih 20 kuna stvarno dobijete jako dobar lak, postojan, a o rasponu boja da i ne pričam.. Ova dva sam izabrala... (mislim, tj. uvjerena sam da neću stati samo na ove dvije nijanse ).






Prva nijansa je broj 05 i prekrasna je nude nijansa. Možda pinkicu tamnija nude nijansa. Odlična mi je jer što god imate na sebi, ona će odlično ići uz bilo koji outfit..





Dobivate 10,5ml proizvoda u po meni jako lijepoj i čvstoj ambalaži. Čep je plastičan, metalik boje... Iskreno meni je i sam izgled laka prekrasan...










 Četkica je dosta široka i odlična  jer u jednom potezu uspijem prekriti cijeli nokat ( vidite i sami na slikama moji nokti i nisu nešto veliki, pogotovo jer sam ih nedavno odrezala jer mi je jedan pukao, pa sam poludila i odrezala ih sve :) ). Na samoj prednjoj strani laka je i prikazan izgled četkice...





Lak meni na noktima stvarno dugo traje. Držala sam po tjedan dana ( što je za mene jako dugo, jer ja neprestano lakiram nokte :)  ). Stvarno sam prezadovoljna njima. Na slikama i vidite da su jako sjajni i slikala sam ih namjerno bez top coata da vidite kako zbilja izgledaju na noktu. Na pozadini piše da da je potreban jedan premaz preko nokta, ali ja imam naviku svaki lak nalakirati dva puta, pa i ovaj.

Druga nijansa je broj 120. Radi se o kremastoj, nježnoj, svjetlo, svjetlo ljubičastoj nijansi. Ovu nijansu je kupila isto i kolegica s bloga i ona mi je natuknula da je to ljubičasta nijansa ( ja nisam skužila da je ljubičasta dok nismo usporedile sa jednom od sivih nijansi ).. Ispalo je super jer ja ljubičastu jednostavno obožavam, donekle tamno ljubičastu, ali i ova mi je bila toliko krasna da sam ju morala dodati svojoj kolekciji lakova.






Iskreno ne mogu vam reći koja mi se od njih više sviđa, ova ili prethodna. U zadnje vrijeme sam veliki fan ovih kremastih, nježnih nijansi, pogotovo jer stiže proljeće i mislim da su idealne za to vrijeme.










Imam još zapisano u mobitelu takvih nijansi, tako da obavezno moram po njih i jedva čekam. Naravno budem ih sve predstavila na blogu..









                            Evo i sličice etikete na lakiću, možete je odlijepiti i vidjet ćete također i sastav laka.



Dali možete iz samog posta zaključiti koliko je moje oduševljenje ovim lakovima?? Heheheh, mislim da definitivno možete. Jedva čekam da dodam još koji svojoj kolekciji i molim vas da mi predložite neki svoj jer mislim da mi ih nikada neće biti dosta.

Drage moje, do idućeg čitanja puseeee!! :*


~M~

18 comments

Prelijepe nijanse, ova 120 mi je mrvicu ljepša :) I ja volim GR lakove :)

REPLY

Lijepa boje! Pogotovo ova svjetlo ljubičasta ;D

REPLY

Oba su lepa, ali ovaj 120 mi bas deluje divno. :) Inace, obozavam GR lakove iz ove kolekcije. Kvalitet im je odlican za te pare. Jedino me bas cudi da su kod vas duplo skuplji nego ovde, jer ih ja uglavnom placam oko 1 evro.

REPLY

Da, stvarno su super :)

REPLY

Ja se ne mogu odlučiti koja mi je ljepša :) ... ja bi ih sve pokupovala :D

REPLY

Vidim da je svima zapela za oko baš ta nijansa :)

REPLY

Aaaaaa, blago tebi, samo 1euro?? Toliko su mi dobri da mi nije žao dati ni 20kuna za jednog, ali kad bi kod nas bili tako jeftini gdje bi mi bio kraj :) ;)

REPLY

obožavam golden rose lakove! :)

REPLY

Ajme nijansa 05 mi je predivna! Morat ću je nabaviti :D

REPLY

divni su mi njihovi lakovi iz Rich color linije :D
05 nabavljam <3

REPLY

Predivna su oba, pogotovo onaj prvi. :)
Ja obožavam lakove iz Rich Color kolekcije, preporučujem ti broj 69. I pisala sam o njemu pre par meseci, pa ako te interesuje nijansa, baci pogled. :)

REPLY

I jaaa, mislim da se to vidi ;)

REPLY

Nadam se da ćeš biti zadovoljna njome :))

REPLY

Da, stvarno su krasni...:)

REPLY

Vidjeh post, odlična nijansa, prava baby pink nijansa, idealna za nadolazeće proljeće, def ću je uzeti u obzir ;) :)

REPLY

Ovi golden rose lakovi su odlični, probaj Color Expert, nijansa 34 je predivna

REPLY

Hvala na info, budem probala ;)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates