četvrtak, 12. ožujka 2015.

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MARCH 2015

Hej curke!

Nakon što sam nebrojeno puta vidjela kako strane youtuberice pokazuju svoje beauty box-eve naravno javila se želja da i sama naručim jednu. S obzirom kako mi živimo (na žalost) na području gdje rijetko tko dostavlja takve stvari pomalo sam se i razočarala. O Hrvatska, zašto si Hrvatska. Zbilja ih je hrpa i svi nude odlične proizvode. Što reći o sreći i uzbuđenju kada sam vidjela da je Lookfantastic beauty box dostupan i kod nas. Po cijeni od 15£ (oko 150kn) dobije se 6 različitih proizvoda (full + travel size proizvoda) po njihovom izboru.

Proizvodi dolaze u čvrstoj bijeloj kutiji s crnim poklopcem na kojem je lookfantastic logo. Unutar kutije su lijepo upakirani u tanki sivi papir i papirnu "travu" te se uz njih dobije i mala knjižica u kojoj je svaki proizvod ukratko opisan.


LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX MARCH 2015

U ovomjesečnoj kutiji (mojoj prvoj ali sigurno ne zadnjoj naručenoj; zbilja se lako navući :S) dobila sam ove proizvode:

Iako su na nekim područjima dobivali Caudalie serum ja sam u svom dobila NUXE Nuxellence Detox Detoxifying and Youth Revealing Anti-Aging Care 15ml Ovo je noćna anti-age krema za sve tipove kože. Nisam do sad imala prilike probati nijedan Nuxe proizvod tako da nemam s čime usporediti, ali ova krema mi se sviđa, brzo se upija, koža je mekana doslovno kao bebina guza, a miris joj je savršen. Samo s obzirom na naše uvijete cijena nije tako bajna, ali tko može mislim da neće pogriješiti ako ju kupi.


NUXE Nuxellence Detox Detoxifying and Youth Revealing Anti-Aging Care

COWSHED Lippy Cow Natural Lip Balm 5ml (sample) - navodno prirodan proizvod, nekakva vrsta melema za usne. Nekako mi se čini da je tubica došla poluprazna, a proizvod kao takav mi ne djeluje ništa posebno niti bolje od naših standardnih Melema, Labella i sl.


COWSHED Lippy Cow Natural Lip Balm


Lord & Berry Line/Shade Kajal & Eye Pencil LinerLord & Berry Line/Shade Kajal & Eye Pencil Liner - crna olovka za oči također u smanjenom obliku. Obična crna olovka za oči, poprilično je mekana pri nanošenju i dosta pigmentirana. Da li se razmazuje i koliko je postojana ću morati testirati pa vam svakako napišem.











Nudestix Magnetic Colour Gift, GiltNudestix Magnetic Colour Gift u Gilt nijansi - zlatna olovka, odlično pigmentirana, mekana i nekako svilenkasta pri nanošenju, stvarno ostavlja lijepi sjajni trag. Mislim da ću ju često koristiti.



The Wet Brush squirts - Mala četkica, stvarno me oduševila. Ustvari ovo mi je najbolji proizvod u ovoj kutiji. Kosa se savršeno raščešljava, četka je presvučena silikonskom gumom i odlično leži u ruci, a boju valjda nisu mogli bolje pogoditi :) Jedina stvar koja me malo smeta je što se dosta osjeti po toj gumi, baš smrdi. Nadam se da će taj miris nakon nekog vremena nestati za sve ostalo 5+


The Wet Brush squirts

Zadnji proizvod u kutiji je Bliss Fatgirlslim krema za masažu. Hmm da, neznam što mislim o ovom proizvodu. Lijepo miriše, konzistencija je lagano tekuća i skliska, neznam kako bi to drugačije opisala. Podsjeća me na regenerator za kosu. Navodno smanjuje celulit i zateže kožu. Malo sam istraživala ovaj proizvod i gledala review-e da vam imam barem nešto napisati o njemu, ono na što sam naišla je da uglavnom dobro utječe na kožu, ona je nježnija, hidratizirana ali da što se tiče celulita i masnoće nije napravio ništa (naravno očekivano). Pa eto tako, možda se namažem koji put čisto da isprobam ali nisam previše oduševljena ovim proizvodom s obzirom da ne vjerujem u čarobne kreme. 


I to je to. Sad kako sam zadovoljna ovomjesečnom kutijom?! Iskreno očekivala sam ipak malkoc više, s obzirom da su najavljivali da je prava vrijednost ove kutije oko 70£ i s obzirom kako su izgledale prošlomjesečne, nekako mi je na kraju ispala mlačna. Ono što mi je zbilja svidjelo je Wet četka za kosu koju ću definitivno često koristiti, svidjele su mi se i Nudestix i Lord & Berry olovke jer su klasične i mogu se korisiti u svim lookovima. Nuxe kremica mi je sjela na prvu, svakako me potakla da malo bolje proučim njihove proizvode i svakako si nabavim neki od njih. 

Uglavnom završna ocjena je  4.5/5, za cijenu od 150kn dobiju se zanimljivi proizvodi, neki od njih nisu dostupni kod nas pa mi se sviđa mogućnost da ih isprobamo, dobra mi je i kombinacija testnih uzoraka i pravih originalnih veličina proizvoda. Mala zamjerka ide onoj papirnatoj travi jer ostavlja boju na svijetlim proizvodima i pomalo je neugodnog mirisa ali to je samo osobno iskustvo, ionako ide u smeće :)

Iduću beauty kutiju svakako vrebam, ali mislim da ću ipak prvo potražit kod drugih blogerica što se nalazi u njoj čisto da vidim koliko mi se sviđaju proizvodi u njoj.

Do idućeg čitanja budite mi lijepe i pametne!!!


❤A

10 comments

imala sam priliku probati nuxe, proizvodi su super a ova njihova kremica mi bas primamljivo izgleda :)

REPLY

Zelim iskomentirati FGS anticelulitnu kremu obzirom da poznajem Bliss proizvode i radim FatgirlSlim tretmane (i to postoji :) ). Ova je krema namijenjena jutarnjoj i dnevnoj upotrebi, nikako za večer, jer sadrži kofein. Postoji i večernja verzija zvana Fatgirlsleep. Krema je namijenjena prvenstveno zatezanju kože, također smanjuje celulit ali nravno mora se koristiti na svakodnevnoj bazi da bi se pokazali neki efekti. To je trik kod svake kreme ovog tipa, mazanje jednom ili dvaput tjedno neće promijeniti stanje. Mora se biti uporan. Reakcije korisnika koje znam su bile pozitivne, ali ništa se ne mijenja preko noći. :) Pozdrav,

REPLY

zanimljive su proizvode stavili :D
od svega navedenog me najviše zanima četka i ova zlatna olovka ;D

REPLY

Da sam naručila ovaj box mislim da bih se malo razočarala. Četka i olovke ok, dok ostalo i ne bi bilo baš po mojoj volji :)

REPLY

da Nuxe mi je totalno zanimljiv, jedva čekam isprobati neki njihov proizvod :)

REPLY

Ajde super, baš mi je drago da si se javila :) Meni je ovo prvi kontakt s ovim proizvodom, onda ću ga svakako probati, odmoći neće sigurno ;)

REPLY

da i meni su te dvije stvari najzanimljivije. Četku evo danima ne ispuštam iz ruku, obožavam ju ;)

REPLY

heh da prijašnje su imale malo bolje proizvode.. a ništa, nadam se da će nastaviti raditi dobre kutije :)

REPLY

Ovu kutiju nisam poručivala,ali Glam box jesam i dobila samo kesice na kojima piše besplatni uzorci,i dva minijaturna laka za kosu,koje ne koristim.Ne znam da li se tu popunjava upitnik,ali svakako je bolja od ove koju sam ja uzela.
Na prvi pogled mi se dopada ,interesantni su proizvodi i korisni,a četka je zakon.Svakoj od nas treba za torbu. :-)
Pozdrav! :-)

REPLY

Ne ispunjava se nikakav upitnik, jednostavno se samo registrira na stranici i naruči. Da proizvodi su im odlični samo neka tako i ostanu :-)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates