nedjelja, 8. ožujka 2015.

Drage moje!!

Danas vam budem predstavila vjerujem, već dobro poznatu Maybellineovu olovku za usne u nijansi In with Coral.

Dosta sam recenzija pročitala u vezi ove olovke i najviše me privuklo to što je nešto između same olovke i ruža, pa sam pomislila eto idem probati, zašto ne.

Za sada sam uzela samo jednu, ali već sad razmišljam da odem i po druge nijanse. Pročitala sam da kolekcija sadrži oko 10 nijansi ( ako zna tko točan broj neka me obavijesti ), ali kod nas sam primijetila da su u prodaji samo četiri. Isto tako nisam ih mogla naći u svakom dm-u u koji sam ušla, npr. kod mene u lokalnom dm-u ih uopće nema, ali sa sigurnošću mogu reći da ih ima u Mulleru
na trgu u Zagrebu, gdje budem otišla po ostale nijanse.

Za početak sam se odlučila za nijansu In with Coral ( 420 ) jer mi se činila idealna za nadolazeće proljeće, vedra, vesela, koraljna nijansa.



Kao što vidite i sami, ne radi se o klasičnoj, tankoj olovci za usne, već kraćoj, ali debljoj verziji. Odmah da vam napomenem, da ako nemate šiljilo za ove deblje olovke uz nju ga odmah kupite. Ja iskreno nisam o tome razmišljala kad sam ju kupovala, ali sreća moja da sam imala kod kuće dvostruko šiljilo koje sam još davno nabavila u Oriflameu i koje se može upotrebljavati za tanje i deblje olovke.


Olovka je dosta kremasta i sa samo jednim potezom možete ispuniti usne. Zbog toga je jako slična samom ružu, s time još što je i jakkoooo pigmentirana. Sam miris je... drven hahaha, znate onaj miris kada ste kupili paket drvenih bojica, e takav je miris i ove olovke... Meni iskreno ne smeta, jer općenito ne pridajem previše pažnje mirisu bilo kojeg proizvoda, važno mi je da je on sam dobar, a za miris nije toliko bitno.




 Jedino što mogu zamjeriti ovoj olovci je što i nije pretjerano postojana. U vezi toga dala bih joj ocjenu 3, ali pošto ju mislim upotrebljavati s odgovarajućim ružem u tu svrhu će mi poslužiti. Nijanse ovih olovaka su mi tako lijepe, da ih nikako ne smijem zaobići.

Cijena im je 22 kune, ako se dobro sjećam toliko sam ju platila u dm-u, ali u Mulleru ako se ne varam su  po 19, 90.




 Kao što vidite na čepu vam piše o kojoj se nijansi radi, a na dnu same olovke je boja koja vas očekuje kad skinete čep i mogu vam reći da su stvarno pogodili s time. Kada skinete čep, radi se o identičnoj nijansi koja se nalazi na dnu olovke, tako da kad birate koju bi nijansu uzeli, stvarno vam se kasnije nećete dogoditi da niste s odabranom zadovoljne.

Eto dame moje, dali vam se sviđa ova nijansa koju sam odabrala za sebe i koje vi imate?

Zanima me dali su stvarno kod nas samo u prodaji četiri nijanse ili moram mijenjati stakla na svojim naočalama?!

Pišite, komentirajte, čitajte.... , a za sada vas pozdravljam!!

P.S. Da ne zaboravim, svim našim dragim čitateljicama SRETAN DAN ŽENA!! Šaljem svima puse

~M ~



















4 comments

Odustala sam od bilo koje Maybelline olovke! Još nisam našla primjerak koji neko nije testirao, a ne želim da kupim korišteno. Bez obzira ako je i samo malo, ne želim i tačka :D

REPLY

Prekrasna mi je ova olovka, sve nijanse su super, ali pošto mi ne trebaju nisam kupila nijednu :D

REPLY

Isto jako pazim da nije već netko upotrebljavao i koristio proizvod, nisam primjetila da tu gdje sam ja kupovala su olovke otvorene i isprobavane :)

REPLY

Da nijanse su krasne, ma budeš već našla onda nešto drugo za šta ćeš se odlučiti ;)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates