subota, 21. ožujka 2015.

Happy birthday to me!! :D

Hehehe, evo drage moje prošlo je točno tjedan dana od mog rođendana pa sam se napokon odlučila napisati post i pohvaliti se kako imam najbolje prijateljice na cijelom svijetu!! Znam da me čitaju pa šaljem svima puse i još jednom im se zahvaljujem na prekrasnim poklonima, ali i na  još boljem druženju!



Kada je nekome roćkas, mojim curkama ili meni, uvijek pitamo jedna drugu dali imamo kakvih želja u vezi poklona, tako da sam ja samo znala za ovu torbu :) .. Kad sam ju vidjela, oduševila sam se, jer sam baš mislila na takvu torbu koju ću moći nositi svakodnevno i neću uvijek morati za sobom vući svoju veliku.

Za druge stvari sam se iznenadila i shvatila kako me moje curke dobro poznaju :)...



Look kist za rumenilo, prosto ga obožavam, tako je mekan. Kako je mojoj kolegici Vedrani bio roćkas tri tjedna prije mene, njoj smo kupile ovaj kist i  tada sam bila oduševljena njime da sam rekla da ga moram kupiti i sebi. Eto moje prije dobro i slušaju pa su me preduhitrile i kupile mi ga prije nego sam ga ja dohvatila :).

O Batiste šamponu za suho pranje kose ste vjerujem sve dobro čule. Iskreno, ne znam kako sam živjela bez ovog proizvoda prije. Kad sam prvi puta čula za njega, a to je bilo davno davno, stvarno nisam imala blage veze dali to uopće funkcionira i kako. Moja kosa se dosta masti i drugi dan nakon pranja kose primjećujem da je pomalo već masna. Odmah uzimam ovaj šampon i našpricam na kosu. Stvarno su rezultati odlični. Mislim da je ovo stvarno proizvod koje bi trebale imati kod kuće, pogotovo one cure koje se bore s masnom kosom kao i ja. Oduševljena!!

Sa Eveline uljem za kosu sam se prvi put sada susrela pa kad ga isprobam napisat ću vam šta mislim o njemu. Do sada sam ga jednom isprobala nakon pranja kose, stavila sam ga na vrhove. Ima jako ugodan miris i kada mi se upilo u vrhove imala sam osjećaj da su mekši. Ugl, budem ga još malo isprobavala pa vam napišem šta stvarno mislim o njemu.





Essence stampy set mi je iz prve zadao sto muka. Nije prvi put da se susrećem sa štambiljanjem noktiju pa ne znam šta mi je bilo da sam se s ovim mučila dva sata pa onda skužila kako se zapravo upotrebljava. Tj. nisam sama skužila, nego sam slučajno nabasala na tutorial kako ga upotrebiti. Zato hvala Bogu na svim blogericama i jutubericama :D ... Pobliže vam ga opišem u nekom od slijedećih postova.

I na kraju moja kraljica drame, kako sam ju samoprozvala, jer je zadala mojoj kolegici s bloga sto muka. Tj. kad razmislim, nije joj ona zadala sto muka nego ja, heheh, ali obećajem nisam namjerno. Znači radi se o Revolution Redemption Palette Essential Mattes 2. Ugl, htjela sam ju kupiti, ali kolegica mi je rekla da pričekam da i ona sebi mora nešto naručivati pa ćemo skupa. Rekoh, nema problema. Još ona mene pita koju budem naručivala i ja kažem da bi baš ovu. Drugi dan sam opet lunjala po internetu pa mi se svidjela i Iconic 3, kao pošto je sad proljeće a one su lijepe roze nijanse, pa bi mogla nju ili ipak ovu ili obje. Ugl, da skratim priču, moja draga kolegica je već bila naručila i kupila ovu meni za poklon, a kad sam joj ja rekla da bi možda drugu naručila dobila je sijede . Heheheh, ugl ja sam ovom prezadovoljna, recenzija slijedi, kupit ću i onu drugu i to je to :)

Uh i skoro sam zaboravila, a zbilja me zanima vaše mišljenje, ako je tko imao ovaj parfem želim da mi kažete kako ste bile zadovoljne istim.
Možda je pomalo prejak za mene, a opet s druge strane mi se sviđa jer zbilja nisam nikada imala baš takav. Ne znam, dobar mi je ali... Ne znam šta bi rekla poslije toga ali, pa vas molim da mi nadopunite crtu :) Radi e o Yves Rocher So Elixir Purple ...



Eto drage moje, mislila sam ovaj post razdijeliti na dva dijela. Jedan kozmetika, a drugi krpice koje sam dobila, pa očekujte uskoro drugi dio. Do toga, čitajte naše postove, komentirajte, budite pametne, lijepe, uživajte u ovim lijepim danimaaaaa!!

Šaljem svima puse :*

~ M ~


















4 comments

To mi je super kad bližnji "osluškuju" što zapravo želimo, jer ruku na srce, što vrijedi i najskuplji parfem ako mi se ne sviđa kako miriši.
Divne si stvarčice dobila. :D
Prošle godine sam si i ja kupila Essence štambilj, ali onaj u ružičastoj verziji...ajme meni, sto problema, na žalost samo skuplja prašinu, moja nespretnost je pobjedila. Jedva čekam vidjeti kako ga ti upotrebljavaš. :)

REPLY

Obavezno napišem post o tome. Nadam da će ti bar malo biti od pomoći i tko zna, možda ponovno izvučeš svoj štambilj iz prašine ;)

REPLY

Sretan rođendan sa zakašnjenjem ;).
Paleta djeluje divno! A torba je baš posebna :).

REPLY

Hvala na čestitkama ;) !! Da, divna je i paleta i torba... Torba je sa mnom svaki dan, skroz sam druge zanemarila :D

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates