utorak, 31. ožujka 2015.



Hello, hello my little Smurfs ;) !!

Znaaaam, dugo ste čekale na idući post, ali prošli tjedan nam je bila gužvaaaa, a i u subotu je bio Avon Beauty Blog Day i bilo nam je odlično. Pošto nam je bio prvi, možda smo se malo sramile, pa nismo nikoga zaskočile, a kolegica je imala spisak ;) ... Ali zato ako ne prije, na idućem, watch your back :D!!

Skompale smo se s jednom blogokolegicom ... pa ju  obavezno čitajte i pratite, radi se o kolegici s bloga makeupnaopacke 

Odlično nam je bilo skupa, zajedno smo pričajući umanjile tremu koju smo imale, najele se, ponešto naučile, a prije svega fenomenalno se zabavile.. Jedva čekamo idući :)

Pa sad da se vratim na temu ovoga posta, obećala sam vam drugi dio posta o tome što sam dobila za roćkas i napokon je tu.

Radi se o par krpica s kojima su me iznenadile moje curke i najdraža mama pa da krenemo.



Ovu košuljicu mi je kupila najdraža, najdraža mama, jer sam cvilila da hoću košulju ( kojih btw. imam previše u ormaru, ali to ćemo zanemariti ) . Ovakve stvari, smatram najlakše je nabaciti na sebe uz neke hlače, traperice i I am ready to go.. Crna je pa mi paše uz dosta stvari. Hvala mami, da nema mama trebalo bi ih izmisliti :*




Druga stvar koju sam dobila je isto lepršava košuljica, one fore crop top i savršena mi je... Već sam ju nosila uz visoku suknju i jednostavno ju obožavam. Curke, znate i same kad izađete van, među hrpu ljudi, negdje u kafić, klub ili slično kako zna biti zagušljivo i vruće, e ova košuljica je savršena za takve prigode, lepršava , prozračna :) ....

Hvala mojoj dragoj, najdražoj kumi ( tj. ja sam njoj vjenčana kuma, ali bit će i ona meni jednog dana, dana jednog, jendog dna.... bla bla... tko zna kad će to biti hahah, ugl. )

Uz nju mi je kupila do koljena, pencil,  visoku, wanna be kožnu suknju... Još ju nisam nosila, budem, smislit ću gdje i kada i nemojte joj suditi, ne, ne izgleda kao vreća za krumpire, lijepa je, ali se nije dala uslikati bolje. Kad se obuče odlična je ;)



I zadnja je moja divna haljinica, koju sam također dobila od frendice. Obožavam ju, lijepa, bijela, ljetna, haljina, koju jedva čekam obući. Savršeno pristaje uz tijelo, kao da je šivana po mojim mjerama. Kao što vidite, ima ove, tipa mreže detalje što mi se posebno dopada na njoj. Malkiceeee je prozirna što me malo brine, ali samo pinkicu :)



Eto drage moje, nadam se da vam se svidjelo ovo izdanje što sam sve dobila za rođendan i sve stvarčice koje sam dobila.

Još jednom zahvaljujem svojim najdražim curama, najbolje ste!!

Obećajemo, stižu novi postovi, pa nas pratite, čitajte!!

Ja vam šaljem puse do idućeg puta!!


~ M ~




8 comments

Haljina mi je naj, baš zanimljivo izgleda :D

REPLY

Suknja mi izgleda odlično, ne znam koliko je dobra ta imitacija kože, ja imam neku i poprilično je tanka, previše se "razvlači" a inače, mislim da je komad odjeće vrijedan investicije definitivno jer ma koliko se činilo, neprolazan je komad. :)

REPLY

Meni se ova lepršava košuljica baš sviđa. Ostale stvari nisu moj đir. Alii znam kako je super dobiti hrpu novih stvari za rođendan haha :D

REPLY

Jako su lijepe stvarčice, sve mi se sviđa :)

REPLY

Haljina je stvarno krasna, jedva ju čekam nositi :)

REPLY

Meni je suknja isto super, jer što ti kažeš, uvijek je takav kroj moderan..ali slažem se da se i ova dosta razvlači pošto je tanka, ali bude poslužila ;)

REPLY

Košuljica je super, možda ju sama sebi nikada ne bih kupila, ali sad sam zaljubljena u nju :D

REPLY

Da krasne su, moje curke me super znaju :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates