srijeda, 18. ožujka 2015.


Nisam već neko vrijeme obavljala prave kvalitetne šopinge ali tu i tamo uleti neki sitni usputni. Pa evo pogledajte što sam uspjela uloviti u ovim zadnjim i čije recenzije možete očekivati nakon što se isprobaju.


Guhl šampon za dugu sjajnu kosu s dodatkom aloe vere i limunske trave. Ovaj šamon sam najprije kupila u malom travel size obliku i oduševila se. Kosa nakon pranja je bila mekana, sjajna i lepršava. Nešto što već dugo nisam iskusila kad su u pitanju šamponi za kosu. Moja kosa je poprilično tanka, bez volumena i užasno se brzo masti, a naravno uz često pranje takve kose idu suhi vrhovi. Kupila sam ga u Mulleru gdje se u ponudi uz normalno pakiranje od 200ml dobije i jedno manje putno od 75ml.












Essence Lash princess false lash effect maskara - sestra vrlo čuvene i popularne Lash princess volume maskare. Zbilja odlična maskara, trepavice su duge i lijepo razdvojene. Za vrijeme ovog kratkog korištenja nisam primjetila da se razmazuje.


,
Hello Beauty Detangling Brush - Bipina četka za kosu koja obećava jednostavno raščešljavanje svih vrsta kose. Rađena je po uzoru na poznatije skuplje detangler četke. Dosta su ju druge blogerice hvalile pa eto da probamo :) Moja je u zlatnoj limitiranoj verziji.


Luxury Lacquers Million Brilliance - srebrni šljokasti lak. Trebala sam nekakav srebrni lak i ovaj mi je došao kao savršen izbor. Lak se jednostavno nanosi, a šljokice su guste i pokrivnost je zbilja odlična. 

Dalje su na redu prekrasni Golden Rose Rich color lakovi za nokte. Ovi lakovi u lagano postali moja opsesija. S obzirom da me u zadnje uhvatilo nekakvo pinky ludilo morala sam si kupiti i ova dva preslatka laka. Riječ je o nijansama br. 46 i 52



Kao što rekoh pink ludilo se nastavlja uz Catrice Absolute Rose paletu. Nijanse su nude-roskaste, baš onakve kakve volim u dnevnim varijantama make up-a. Sjenila mi se čine dobro pigmentirana i jedva čekam da ju počenem isprobavati.





Guhl šamponi su mi postali omiljeni u zadnje vrijeme tako da sam si morala kupiti i balzam. Ovaj put sam izabrala Guhl Balzam za kosu s bademovim uljem i naravno manju verziju istog šampona za probu.



Dalje slijedi nešto što već dugo vremena mjerkam na Pink pandi. Riječ je o preslatkom I love makeup Blushing hearts rumenilu. Gledala sam razne swatcheve, uspoređivala i odluka je pala na Candy queen of hearts. Jedva čekam da ga isprobam :)



I zadnje je ono što ja kao foundation frik moram imati u svojoj kolekciji je Revlon Colorstay puder kombinirana/masna koža. O ovom puderu je sve rečeno, savršen, postojan, ne preslikava se na odjeću, odlično prekriva. Čista 10-ka. 

To bi bilo to što se tiče ovomjesečne šoping košarice. Da li ste isprobale koji od ovih proizvoda? 
Za swatcheve i slikice proizvoda pratite nas i na face-u 5forstyle ;)

Šaljem puse do idućeg čitanja xoxo

❤A

4 comments

Odličan new in! Golden Rose Rich color lakovi za nokte su mi divni! Guhl šampon sam samo jednom testirala, no nisam bila baš previše oduševljena :/

REPLY

Hvala ti ;) Da lakovi su savršenstvo, dugo ostaju na noktima. A šampon da, za njega sam čitala svakakvih iskustava, nekima je odgovarao nekima ne, ali eto za moju tanku kosu stvarno dobro radi :)

REPLY

Zanimaju me za kakav tip kose jesu ovi samponi. Inace imam kosu koja se masti pri tjemenu, 2 dana je ok, ali vec 3.je katastrofa. Btw.cure sjajne ste. P.S. probajte golden rise color expert lakove, mene su odusevili

REPLY

Ajme hvala ti puno :)))))) Ovaj zeleni je za normalnu kosu koja se brzo masti, a rozi je za oštećenu, krhku kosu. I moja je takva nekakva, brzo se masti, svaka dva dana ju perem, ali s ovim šamponima imam osjećaj da se baš dobro opere, koncentrirani su i jako puno pjene stvaraju. Sviđa mi se što imaju male putne uzorke pa se mogu isprobati ;) Hvala puno na prijedlogu, svakako ćemo baciti oko na njih ;)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates