utorak, 3. ožujka 2015.



Pozdrav ekipa, evo i Veljača je iza nas. Projurila je valjda najbrže do sada. Nisam vam neko vrijeme pisala o svojim favoritima čisto iz razloga jer bi se poprilično ponavljala. Dosta dugo sam bila vjerna prijašnjim proizvodima (čitaj:dok ih nisam potrošila), naime držim se jedne od svojih novogodišnjih odluka: Dok se ne potroši nema novog!!! Naravno morala sam malo varati, kad kvragu stalno izbacuju neke nove zanimljive stvarčice :) ali šteta je da starima prođe rok pa onda opet nemam ništa od toga. Uglavnom da ne baljezgam nadugo i naširoko predstavljam vam ekipu koju u zadnje vrijeme često koristim, nekako mi najviše trenutno odgovara bilo stanju uma bilo stanju kože lica. 
Podijelila sam ih nekoliko dijelova ovisno čemu su namijenjeni, pa tako krenimo s licem.


catrice prime and fine, maybelline fit me, Deborah Face perfect translucent puder, Maybelline Instant age rewind dark circles eraser

Od pudera sam koristila Maybelline-ov Fit me puder. Svoje oduševljenje s njim sam već predstavila u recenzijskom blogu Čitaj ovdje!! ;) i od tad ga ne prestajem korisiti. U zadnje vrijeme mi je koža dobila valjda živčani slom, toliko bolnih, potkožnih prištića nisam imala ni za vrijeme puberteta. Uglavnom ovaj puder je to sve lijepo zakamuflirao, naravno nije bilo nevidljivo da se razumijemo, to bi se valjda uspjelo jedino nanošenjem glet mase špahtlom, ali je ublažio crvenilo i malo dovelo u red trenutno stanje. 

Za osvjetljavanje područja oko očiju sam koristila svima već poznati Maybelline Instant age rewind dark circles eraser. Odlična stvar, odlično se blenda i stapa s kožom i zbilja osvježava lice.

Deborah Face perfect translucent puderNjega sam fiksirala Deborah Face perfect translucent puderom i s njim ništa ne mrda ali zbilja. Puder sadrži gotovo nevidljive sjajne čestice koje područje ispod očiju još više čine svjetlijim. 
A sve naravno završavam Catrice Prime and fine puderom za matiranje. Ovaj proizvod sam se odlučila isprobati nakon što sam pročitala nekoliko pozitivnih recenzija za njega i na kraju zbilja ispala zadovoljna ovim proizvodom. 

Na kraj da bi unijela malo života u svoju inače blijedu put nanosim svoje odavno omiljeno rumenilo Art Deco nijansa 38

Art Deco nijansa 38

Ok lice je gotovo, sad su na redu oči. Prošli mjesec nisam uopće nanosila sjenila, nekako mi se više sviđao taj prirodni izgled očiju. Koristila sam samo maskaru i olovku za oči.

Loreal Miss Manga

Riječ je o Loreal Miss Manga maskari. OMG maskara je odlična, trepavice su ultra duge i lijepo razdvojene. S obzirom na moje 12satno radno vrijeme maskara se odlično drži. Nije se razmazivala ni trusila i ono što volim kod maskare je da se jednostavno skida.
Olovku koju sam koristila je Golden Rose vodootporna klasična crna. Hmm ok olovka, na početku sam bila oduševljena s njom, ali u zadnje vrijeme kao da se više počela zamazivati i preslikavati što do sad nije činila. Neznam koji je razlog.

Od ruževa sam najviše koristila MAC Syrup ruž, savršena nijansa koja se zbilja može nositi u svim i dnevnim i noćnim kombinacijama. 
MAC Syrup

Nokti su obavezno u nekoj boji, obožavam lakove i stava sam da mi svu šminku možeš uzeti ali lak mi nediraj :D
Prošlog mjeseca sam najviše kombinirala ove dvije nijanse.


Manhattan Lotus Effect (11N) - nježna bijela, perlasta, sedefasta nijansa kakva se nekad nosila. Tražila sam točno određenu nijansu po nekoliko drogerija i kad sam ugledala ovaj mojoj sreći nije bilo kraja :) Lak se solidno drži na noktima jedina zamjerka koju imam je četkica, tanašna je i treba nekoliko poteza da bi se nanesao lak pa ponekad znaju ostati pruge po noktima, a za to krivim Golden Rose koji me je naučio na svoje savršene, široke četkice :)

Golden Rose Rich Color 120Naravno drugi favorite lak je upravo Golden Rose Rich Color u nijansi 120, prekrasna nijansa, dugotrajan lak, nemam što drugo za dodati ;) Good job GR!!!

Dolce & Gabbana - Rose the one

Od parfema sam koristila svoj drugi omiljeni ikad. Riječ je o Dolce & Gabbana - Rose the one
I za kraj malo njege sa suhe ruke Neutrogena krema za ruke. Od ove kreme se ne odvajam, samo jedno mazanje je dovoljno da se primjeti razlika. Obavezan je stanovnik moje torbe.

Neutrogena krema za ruke, hand cream

I to je to. Ovo su sve stvarčice kojima sam bila vjerna cijeli mjesec. Više manje se uglavnom vrtim oko istih stvari, neke proizvode zaboravim pa im se ponovno vraćam. 


Koji su vaši omiljeni proizvodi? Da li se isprobali koji od ovih proizvoda ili imate nekakav prijedlog koji vas je oduševio, slobodno nam pišite ;)

Do iduće objave ljubim vas

❤A

5 comments

Svi favoriti su ti divni, jako mi se sviđa ovaj Golden Rose lak za nokte i nisam još isprobala taj Maybelline Fit me puder kojeg svi hvale. Miss Manga maskara mi je savršena, najčešće ju sad koristim i baš sam zadovoljna s njom. :)

REPLY

hvala ti :) da puder je odličan, svakako ga isprobaj ;)

REPLY

Maybelline eraser i Deborah translucent puder su me zainteresirali pošto volim da mi okoloočno područje izgleda svježe i odmorno :))

REPLY

da stvarno dobro funkcioniraju skupa, barem meni :) samo šteta što Erasera nema za kupiti kod nas :(

REPLY

Ne brinem jer imam paypal :)) wee ;))

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates