subota, 16. svibnja 2015.


Pozdrav ekipa!!


U današnjem postu vam donosim recenziju lakova koji su me u zadnje vrijeme oduševili. Riječ je o novim Essence gel finiš lakovima bez lampe.
U Essencu obećavaju visoki sjaj, brzo sušenje i dugotrajnost i moram priznati da dajem pozitivnu ocjenu svemu napisanome. 


Ovi odlični lakovi dolaze u staklenoj bočici od 8 ml. Nova poboljšana četkica je gusta i široka baš onako kako treba biti za dobar nanos laka, nije oštra tako da ne ostavlja tragove kada se povlači preko nokta. Zbilja su dovoljna 3 poteza kistićem da bi se prekrio cijeli nokat. Lakovi dolaze u čak 46 nijansi. Cijena ovih lakova je 12,90kn što je još jedan veliki plus.

Kod ovih lakova osmislili su sistem koji sadrži 3 koraka i uz njih se kombiniraju još dva laka Gel baza i Gel nadlak da bi se dobio onaj gel izgled noktiju.

slika posuđena s Essence stranice za demonstraciju

Osobno nisam bila u prilici isprobati tu kombinaciju, lakove sam nanosila bez baze i bez završnog sloja nadlaka i bez obzira na to smatram da sam dobila poprilične dobre rezultate. S obzirom da su mi ruke dosta često izložene vodi i dezinfekcijskim sredstvima moram priznati da su se stvarno dobro držali. Tek nakon nekih 5-6 dana sam primjetila da su se sasvim lagano počeli ljuštiti na samim krajevima nokta.

essence gel nail polish

U nastavku ću vam predstaviti 3 nijanse koje za sad imam.

essence gel nail polish

essence gel nail polish


Prvi je 05 sweet as candy

05 sweet as candy, essence gel nail polish



05 sweet as candy, essence gel nail polishNježno roza nijansa, jednostavna i nosiva u svim prilikama. Moja najčešće nošena nijansa. Nakon 2 sloja pokrivnost mu je potpuna.
05 sweet as candy, essence gel nail polish

Dalje na scenu stupa 21 a whisper of spring 

essence gel nail polish, 21 a whisper of spring

essence gel nail polish, 21 a whisper of springPrekrasna lila nijansa. Također nakon dva sloja daje potpunu pokrivnost nokta. U ovoj nijansi su prisutne sitne sedefaste čestice koje se tek na jačem svjetlu primjećuju i daju nekakav poseban sjaj.
essence gel nail polish, 21 a whisper of spring
ovdje se mogu vidjeti te svjetlucave čestice :)
essence gel nail polish, 21 a whisper of spring

Zadnji i moj omiljeni je 24 indian summer

essence gel nail polish, 24 indian summer

essence gel nail polish, 24 indian summerPreeeekrasna nježna koraljna nijansa, stvorena za ljetne dane. Mislim da će se baš isticati uz preplanulu kožu i davati onaj wow efekt. Dugo sam tražila takvu nijansu, iako nije neonski ponekad baš daje takav dojam :)
essence gel nail polish, 24 indian summer

I to je to. Ovo su moji trio gušti sa svojim predvodnikom :))

essence gel nail polish

Zbilja sam zadovoljna ovim lakovima, od mene imaju čistu 10-ku. Dugotrajnost, četkica i sama formula su me oduševile. Kvaliteta im je odlična s obzirom da se radi o jeftinijem brendu i nekako imam osjećaj da sve više rade na kvaliteti svojih proizvoda. Bravo za Essence!!! 

Ukoliko nabavim još bazu i nadlak svakako vam se javim da li sam primjetila razliku u samoj dugotrajnosti i izgledu. ;)


p.s. Ispričavam se na malo dužem periodu bez pisanja, imala sam hrpu obaveza od učenja, posla, do preseljenja. Nadam se da ćemo se uskoro vratiti starom ritmu.

Do idućeg čitanja šaljem vam veliku pusu!!! 
Pratite nas na fejsu ;)
A

4 comments

super su mi svi, posebno indian summer, imam par komada i sasvim sam zadovoljna sa njima, ako želiš još koju nijansu pokušaj sa mint zelenom prince charming se zove :)

REPLY

uh da odličan je, hvala na prijedlogu ;)

REPLY

Indian Summer je divna nijansa, obožavam takve, pogotovo ljeti <3 :).

REPLY

jel da?? i meni je prekrasan!!! :)))

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates