petak, 1. svibnja 2015.


Drage moje!!

Napokon evo i nas!! Da se odmah opravdamo, uzele smo si mali predah i pauzu od pisanja, jer je svaka bila u svom elementu i imale smo dosta obaveza koje su nas pomalo udaljile od bloga i pisanja, ali evo nas !!

Danas vam donosim već dobro poznato Maybelline sjenilo u nijansi Pink Gold.

Uvjerena sam da su vam ova sjenila dobro poznata, ali ja vam jednostavno moram ponoviti koliko su dobra. Pogotovo ova nijansa koja je idealna za ove proljetne dane.

U zadnje vrijeme ovu nijansu stalno upotrebljavam pa pomislih da vas podsjetim na nju, jer vjerojatno ju dosta vas već imate u svojim kozmetičkim torbicama, a ako ne, trk po nju ;)

Znači radi se o rose gold nijansi, veoma pigmentiranoj, koja vam može koristiti kao podloga za neka druga sjenila ili samostalno. Ja ju većinom koristim samostalno jer mi uvijek bude žao prekrivati ju drugim sjenilom. To vam govori koliko ju obožavam ;)...




Jako lako se apliciraju na kapak, ali se i dosta brzo osuše, pa budite brzi pri stavljanju. Imala sam i drugih ovakvih sjenila, drugih proizvođača koji su se isto sušili brzo pri njihovom stavljanju na kapak, pa zaključujem da su općenito takva sva gel sjenila.

Vidite i sami na slikama da piše da traju 24h. To vam ne bih mogla sa sigurnošću reći jer ih nikad toliko dugo nisam držala, ali onoliko koliko jesam, mogu vam reći da su stvarno trajna i da mi se nije dogodilo da su mi se preslikala s kapka ili nešto slično. To povezujem sa ovim gore navedenim da se brzo suše nakon same aplikacije.

Cijena im je oko 40ak kuna. Ako vam se ova nijansa ne sviđa ili jednostavno nije vaš cup of tea, ne brinite ima još par nijansi između kojih možete izabrati svoju omiljenu. Ja ću se definitivno vratiti po još koju.




 
Nadam se da vam se sviđa ova nijansa! Predložite mi koju nijansu slijedeću da nabavim. Pišite nam, komentirajte, a mi se čujemo u idućem postu!

Šaljem vam svima puse :* !! 

~M~







10 comments

ja neznam do čega je, ali sa bazom ili bez nje meni jedva traje 8h na očima a ovu boju bas nosim kada idem na posal

REPLY

obavezno moraš pogledati On and on bronze, mislim da se tako zove kod nas 😄

REPLY

I ja ju obožavam i predivan efekt koji daje oku :) Stvarno bi ju bila šteta sakriti nečim drugim :)

REPLY

krasna niijansa..i dala si mi ideju, moram priznati da još nemam niti jedan ct..jednostavno nisu moj đir..al nijansa mi se baš sviđa, pa nikad ne znaš :D

REPLY

Pa zbilja ne znam, evo ja sam neki dan ju imala na očima i stvarno mi je izdržala, premda meni se kapci toliko ne maste pa je možda u tome problem :)

REPLY

Evo baš je kolegica rekla da ju ima i da joj je super.. Moram ju nabaviti, hvala na info ;)

REPLY

Daaaaaaaaa, predivna boja :)

REPLY

Ma moraš ju nabaviti heheh ;)

REPLY

Ja imam turquoise forever,super boja :)

REPLY

Taman ljetna boja, budem ju potražila :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates