srijeda, 10. lipnja 2015.





Drage moje!!

Bilo je već i vrijeme da vam predstavimo ove proizvode na prirodnoj bazi koje su nam prije par mjeseci iz Alpstories-a velikodušno poslali na isprobavanje.

Namjerno smo malo pričekale sa pisanjem ovoga posta pošto smo htjele proizvode dobro isprobati da bi vam ih mogle pobliže prikazati, njihovu primjenu, kako djeluju tj. njihov učinak.

Iz Alpstories su nam sami ponudili da odaberemo proizvode koje želimo isprobati, tako smo se odlučile na ove proizvode: krema za lice s uljem čajevca, mlijeko za tijelo od kamilice, tonik za čišćenje lica - neven i kamilica, melem za usne - slatka naranča, a pobliže ćemo vam ih predstaviti u nastavku.


Na njihovoj službenoj stranici Alpstories možete naći sve njihove proizvode, a i ove koje ćemo vam mi danas pobliže prikazati.

AlpStories proizvodi su stvoreni bez parabena, sintetičkih mirisa, mineralnih ulja i silikona, te u proizvodnji koriste Baltazara koji je prvi robot u kozmetičkoj industriji i koji pomaže izabrane sastojke izmiješati u točno potrebnoj količini.

Također možete sami kreirati svoj proizvod, o čemu naravno opet napominjemo možete naći sve na njihovim službenim stranicama.

Rok trajanja proizvoda je godinu dana te proizvodi nisu testirani na životinjama!!





Krema za lice s uljem čajevca  me naprosto oduševila!!

Kada sam gledala koji proizvod budem odabrala odmah sam znala da budem uzela kremu za lice jer mi je to obavezni i svakodnevni dio njege i volim imati dobru kremu koju ću upotrebljavati svaki dan, a odgovarati će mojem tipu kože.

Na stranici piše da je to ..." Dnevna krema za masnu kožu i kožu sklonu aknama s dugotrajnim protuupalnim i obnavljajućim učinkom."
  ... "Pomaže smanjiti crvenilo i nečistoću uzrokovanu viškom sebuma .. "

Pošto moja koža zna nekad biti toliko masna, odmah sam se odlučila za ovu kremu.

Kada se umijem samo je umasiram u lice i to je to. Sam miris kreme je dosta intenzivan, ali je meni odličan i ne smeta mi, premda možda nekome neće biti njegov cup of tea. Krema dolazi u staklenoj, 50ml bočici, sa plastičnim čepom i pumpicom. Čep mi je napuknuo, iskreno ne znam ni sama kada, ali nije ni bitno :) .. Pumpica mi je odlična za doziranje, dovoljno mi je 2 do 3stiska pumpice da si namažem cijelo lice kremom, jer izađe taman proizvoda. Ne volim kada na nekom proizvodu stisnem pumpicu i ono izleti tonu proizvoda s kojim onda ne znam šta ću, a s druge strane, šteta baciti, zar ne ;) ...


Najbolje od svega kod ove kreme mi je moć upijanja. Znači namažem se njome i u roku od 1min, ona se upije u kožu i osjetite kako vam se koža zategnula, kako je meka i podatna, što ju čini odličnom podlogom za make up. Ja otkad ju imam, obavezno ju stavljam prije šminkanja... Nedavno sam ju upotrijebila na kolegici prije šminkanja i bila je oduševljena njome i sama je rekla da ju bude naručila.. Jedino po meni što je minus ovoga proizvoda je cijena. Znači 50ml ove kreme dođe 179kn. Vjerujem da je ovaknu kremu skupo proizvesti i napraviti, ali ipak smatram da je za današnje prilike cijena malo visoka.

Ja sam svoje pola potrošila i sto posto bih nabavila opet novu koliko sam zadovoljna njome, a sad kad sam se navukla na nju, zanimaju me kakve su i ostale :)...


 Mlijeko za tijelo od kamilice  je drugi proizvod za koji sam se odlučila. Pošto volim mazalice za tijelo u bilo kojem obliku, ovo mi je bio logičan izbor. Uzela sam od kamilice jer sam s tim mirisom i prije bila upoznata pa reko,ajde neću izmišljati :) .. Samo, ne znam da li je to do mene, ali kada ju namažem na kožu kao da mi promijeni miris, nema mi više miris po kamilici. Možda ja umišljam ili šta već, ali eto hihi, tako je kod mene.
Pogodna je za sve tipove kože, ja ju znam umasirati poslije tuširanja na tijelo. Lijepo se upije u tijelo, volim ju namazati pogotovo na noge poslije depilacije jer kamilica njeguje i umiruje kožu. Pakiranje je obična plastična ambalaža s plastičnim čepom, potpuno ok za mlijeko za tijelo. Dobije se 250ml proizvoda.

Možda mi je malo žao što nisam lavandu naručila, ali bit će prilika.

Između ovoga mlijeka i kreme za lice, definitivno bih se za kremu odlučila jer ju naprosto obožavam. Bez mlijeka bih preživjela, samo zato što dosta često mijenjam proizvode kojim njegujem tijelo. Ali nemam nikakvih zamjerki ni za ovaj Apstories proizvod..


Tonik za čišćenje lica - neven i kamilica tonik koji bi trebao djelovati antibakterijski i uklanjati nečistoće s lica. Proizvod je namjenjen masnoj koži. Dolazi u plastičnoj bočici od 200ml s praktičnom pumpicom. Miris je nekako biljni (miris trave). Iako više volim voćne mirise nije mi previše smetao. S ovim tonikom sam u nekom love/hate odnosu. Prvo su me zbunile upute koje se nalaze na samoj bočici koje kažu da se proizvod nanosi na vlažnu kožu te se umasira i ispere što inače nije slučaj kod tonika za lice. Na početku sam ga nanosila samo blaznicom bez ispiranja nakon čega je lice bilo lagano ljepljivo što mi se nikako nije svidjelo. Kasnije sam pročitala u komentarima za njega da su ga neke curke ispirale nakon nanošenja, pa sam isprobala i tu verziju i ok je bilo, lice je bilo čisto ali mi nije bilo jasno koja je onda korist od proizvoda ukoliko se odmah ispire nakon nanošenja. No kako god, bila sam uporna i koristila sam ovaj proizvod oko 2 mjeseca ( u obje verzije s ispiranjem i bez) i moram priznati da mi se lice pročistilo, pore su mi bile manje izražene, lice je dobilo nekakvu svježinu, a prištići su se povukli, ali mi nije smanjio masnoću T-zone.





Da li sam zadovoljna ovim proizvodom? Ne znam kako bi odgovorila na ovo pitanje, sviđa mi se kako je utjecao na izgled moje kože ali mi se ne sviđa sam osjećaj nakon nanošenja, te miris. Da li bi ga ponovo nabavila? Nisam baš sigurna, nije me uspio toliko oduševiti, s obzirom na nešto višu cijenu od 99kn vjerujem da bi našla neki drugi proizvod koji bi puno više zadovoljio moje kriterije.

Zadnji isprobani proizvod je Melem za usne - slatka naranča 


Dolazi u maloj limenoj posudici od 10ml s poklopcem koji se zavrće što mi je veliki plus kod nošenja u torbici jer nema straha da se iznenada otvori. 

"Pomaže u prevenciji i zaštiti suhih, ispucanih i vjetrom oštećenih usana.
Svježi, voćni melem za usne umiriti će i omekšati Vaše usne, držeći ih glatkim, svilenkastim i prirodno zaštićenim. Melem za usne se brzo upija a usne ostaju glatke I meke. "



I zbilja pomaže. Sasvim solidan melem koji mi je pomogao kada su mi usne i područje oko njih u jednom navratu bile izrazito suhe. Nešto je tvrđe konzistencije ali sam se snašla tako što manju količinu sastružem s noktom te ju tako nanesem na usne i razmažem. Jako mi se sviđa miris, ugodnog je mirisa naranče. Vjerujem da s obzirom na sastav ovaj melem može se korisiti i kao prva pomoć kod različitih suhih i ispucanih dijelova tijela (zapešća, laktovi, pete, nos kod prehlada..) S obzirom na malu količinu koja je potrebna da se namaže ovaj melem će dosta dugo moći koristiti. 
Cijena ovog proizvoda je 39kn, ne spada baš u najjeftinije ali je zbilja dobar proizvod koji je od sada obavezan stanovnik moje kozmetičke torbice :)

I to je to.  Zahvalile bi se ukratko Alpstoriesu na ukazanom povjerenju i na mogućnosti što smo mogle isprobati par njihovih proizvoda. Sve što smo napisale je naše vlastito iskustvo i mišljenje koje smo stekle kroz nekoliko mjeseci korištenja proizvoda. Veliki plus ovih proizvoda je to što su rađeni na prirodnoj bazi, bez parabena, umjetnih boja te nisu testirani na životinjama. Nadamo se da ćemo biti u prilici isprobati još poneki njihov proizvod. Jedini mali nedostatak je možda njihova nešto viša cijena koja bi mogla odbiti nekolicinu ljudi.


Do idućeg čitanja šaljemo vam poljubac i veliki zagrljaj!!!

 M&A

*PR proizvod


2 comments

Jao pakovanja su im divna :D

REPLY

Daaaaa, odlična su :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates