subota, 13. lipnja 2015.


Hellou!!!

U ovom postu vam donosim swatcheve ova dva ljepotana koja su nova u mojoj kolekciji. Riječ je o L'orealovim Infallible sjenilima/pigmentima. O njima sam dosta pozitivnih stvari pročitala i jedva sam čekala dočepati se nekog primjerka. Slučajno sam naletila na akciju u Bipi i naravno završili su u košarici. 

L'oreal Infallible eyeshadow, sjenila, 002 Hourglass Beige, 006 All Night Blue

Sjenila su pakirana u prozirne male posudice s plastičnim poklopcem na zavrtanje ispod čega se nalazi plastični poklopčić koji služi kao zaštita od rasipanja praha (ni slučajno ga nemojte bacati). Količina sjenila koja se dobije je 3,5 g.

L'oreal Infallible eyeshadow

Na službenim stranicama ovako ih opisuju:

Sjenila za oči intenzivnih boja s jedinstvenim baršunastim osjećajem koji traje 24 H. 
Raskošna tekstura u prahu koja se ne skuplja u naborima kapaka. Sjenilo je vodootporno, ne razmazuje se, a njegova lagana tekstura omogućuje i jednostavno nanošenje. 


L'oreal Infallible eyeshadow


L'oreal Infallible eyeshadow, sjenilo

Tekstura ovih sjenila je izrazito praškasta na sam dodir, no nakon spajanja s kožom poprima nekakavu baršunastu, kremastu teksturu. Izrazito su pigmentirana. Mislim da je ova sjenila najidealnije nanositi ili samim prstima tapkanjem ili plostanim kistićem, u suprotnom mislim da bi se dosta trusila i bilo bi ga po cijelom licu.















L'oreal Infallible eyeshadow, 006 all night blue
006 All Night Blue - prekrasno tamnoplavo sjenilo, idealno za naglašavanje očiju. Sadrži lagani shimer koji se na svjetlu presijava i daje wow efekt.















L'oreal Infallible eyeshadow, 002 hourglass beige
002 Hourglass Beige - zbilja lijepa šimerasta svijetlo zlatna nijansa, pogodna za apsolutno sve make up lookove, od dnevnih do večernjih. Može se iskoristiti i kao highlighter na obrazima.














L'oreal Infallible eyeshadow

Zbilja mi djeluju dugotrajni, s ruke sam ih jedva skinula, pa se nadam da se na kapku koje je svakako nešto masnije neće drugačije ponašati. Jedva čekam njihovo isprobavanje. 



Da li netko već ima iskustva s njima? Kako ste zadovoljne? Slobodno pišite!!!

Pratite nas i na facebooku!!!
Veliku pusu šaljem, do čitanja!!!


❤A





3 comments

Imam ovo sjenilo u nijansi Forever Pink i stvarno je odlično :).

REPLY

imam ih 8 komada i prezadovoljna sam sa njima :)

REPLY

Imam Hourglass Beige i Forever Pink i jako sam zadovoljna. Doduše ne znam kako ih potrošiti. Jako često (stalno) ih koristim na sebi i kad šminkam druge, ali ta čuda se jednostavno ne troše. Meni su mrak! :D

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates