srijeda, 30. rujna 2015.



 Drage moje!!

Danas vam donosim recenziju jednog sjajila za usne i 3 olovčice. Mislim da su boje idealne za ovo doba godine, a i ja zadnjih dana stalno posežem za njima pa rekoh zašto vam ih ne bi predstavila.

Radi se o Essence proizvodima, za koje isto znate da su jako povoljni što je još jedan veliki plus.



Ja njihove olovke za usne prosto obožavam. Počevši od njihove cijene koja je nekih 9 kuna, do raznolikih boja između kojih se možete odlučiti, pa do teksture i tako dalje da vam ne nabrajam.

Izuzetno su mekane, mazne, lagano se nanose na usne ( ja usne cijele volim popuniti sa olovkom ). Za ove tri nijanse sam se odlučila jer su neutralne, mogu ih svakodnevno upotrebljavati, nosive su u svakoj prilici, a u zadnje vrijeme su veoma u trendu.

Prva je 05 - soft berry - iskreno ne znam zašto naziv soft, jer je najtamnija od ovih drugih  nijansa ali eto.. Jako lijepa rekla bih smeđa, sa primjesom ljubičaste boja, možda više za večernje izlaske, ako ne volite preko dana malo jači make up na usnama. Od te tri, mislim da mi je ova boja na zadnjem mjestu, ali volim ju pomiješati sa satin mauve da bih dobila lijepi ombre efekt na usnama.

Druga je broj 06- satin mauve - ja bih rekla Kylie Jenner boja, više vuče na ljubičasti podton od prve spomenute, od ove tri moj favorit, dosta popularna ove i prethodne sezone. Ako želite Kylie Jenner lips
 ( samo boju, zbilja ne usne hehehhe ) , mislim da vam je ovo super zamjena, za koju nećete izdvojiti previše novaca iz džepa.

Zadnja, a i ne manje vrijedna je11- in the nude, kao što i sam naziv govori, nude nijansa, zbilja prigodna za svaki dan. Sa ove prethodne dvije i njome možete eksperimentirati i napraviti na usnama ombre efekt, uz malo truda i volje. S njom najviše volim kombinirati ovo mat sjajilo za usne, ne stavljajući uopće ruž jer su olovke zbilja meke i podatne, kao da već imate ruž na usnama.



Za ovo sjajilo sam se zbilja odlučila na prepad, samo zbog toga što je mat, jer općenito nisam neki ljubitelj sjajila, veći sam fan ruževa za usne. Kad sam ga isprobala na usnama, imala sam osjećaj kao da sam stavila ruž i zbilja, kad se osuši postane mat, ali ne do te mjere da vam sasuši usne do kraja, rekla bih neki polu mat.
Upotrebljavam ga u kombinaciji sa in the nude olovkom za usne.. Četkica je mekana i lagano možete nanijeti proizvod na usne. Mislim da sam ga platila nekih 20ak kuna, a dobijete 4,5ml proizvoda. E da, ovo sjajilo je tako fino, miriši i ima okus po nekoj kremi za kolače, ne mogu vam točno objasniti, ali je prefino.... :)



I olovke, a i samo sjajilo je negdje srednje trajnosti, ali iskreno za te novce sam zadovoljna učinkom.

Zbilja odlični proizvodi za veoma malo novca. Olovke su moj apsolutni favorit i jedva čekam uzeti još koje nijanse. Dali vi upotrebljavate Essence olovke za usne i koje su vama najdraže?? A ovo mat sjajilo za usne??
Pišite, komentirajte, pitajte...... čitamo se, čujemo se!! :*

~M~




6 comments

Nemam ni jedno matt sjajilo od essencea ali mislim da bi zaista nakon ovog posta mogla probati. Olovke koristim baš su mi super, super :)

REPLY

Ne znam jesam li jedina koja ne voli Essence olovke, isprobala sam dvije, boje su lijepe, ali meni to sve prekratko traje o brzo se razmrlja, nism baš zadovoljna. :/

REPLY

Da, da olovke su odlične, a sjajilo probaj pa javiš dojmove ;)

REPLY

Hehehe, naravno svatko može imati drugačije mišljenje, ja sam za sada zbilja s njima zadovoljna :)

REPLY

Essence olovke koristim gotovo svakodnevno i zadovoljna sam njima :) Satin mauve mi je najdraža ;) sjajilo nisam probala...

REPLY

Mislim da je satin mauve svima najdraža ;) ... olovčice su super :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates