nedjelja, 4. listopada 2015.



Drage moje!!

Evo već par mjeseci imam u rukama ovu maskaru i mislim da je sad pravo vrijeme da vam ju pobliže predstavim i izreknem svoj sud :) 

Znači radi se o Maybellineovoj maskari koju sam dobila na BBDayu i meni je fenomenalna. Iskreno do sada sam isključivo i uzimala njihove maskare i nikada nisam ostala razočarana.
Počela sam ju negdje koristiti u 5mj, evo još je u upotrebi i iskreno mislim da još nisam pri kraju s njom. 
Već sada znam da ću ju opet kupiti kada mi ova dođe do kraja.




Četkica je, kao i što vidite na slici, gumena i pomalo zakrivljena. Tekstura same maskare je negdje između, nije ni pregusta, a ni prerijetka. Meni iskreno taman... Ne volim maskare koje su jako rijetke pa čim ju stavim na trepavice, trepnem dva, tri puta i ona se preslika na kapak.
Zbilja, ali zbilja, izdužuje trepavice, čini ih gustima i vizualno izgledaju punije. Četkica mi je odlična jer je zbilja kao mali češljić kojim kada prođete preko trepavicea lijepo ih razdvoji i izduži.



Možda jedina stvar koja mi smeta kod nje je ta što se ponaša kao da je vodootporna, a to nije. 
Kada ju trebam skinuti, zbilja se oko toga trebam potruditi. Ali opet s druge strane, nema šanse da ću se razmrljati po očima kad zaboravim da ju imam, a bez pardona protrljam oči. Strah da će vas vidjeti netko kao rakuna uz ovu maskaru je nemoguća misija ;).





Cijena joj je negdje oko 70ak kuna, i dolazi u pakiranju od 9,5ml. Ali vidjela sam da dm zna imati i akcije pa uz zamjenu bodova ili poneki popust  vam bude oko 60ak kuna.

Zanima me, dali ste ju vi isprobale i koji su vaši dojmovi!?
Pišite, a mi se čitamo!!
:* <3
  ~M~






4 comments

Jako me privlači ova maskara. Uskoro bih trebala potražiti neke nove ali večinom uzimam vodootporne verzije jer mi oči jako suze. Ova bi mi možda i mogla odgovarati ako je tako trajna :D

REPLY

Evo iskreno, meni su oči dosta osjetljive i zbilja ova mi ih nije iritirala. Naravno svatko je drugačiji, ali meni je odlična i zbilja je kao vodootporna, jer kad ju skidaš, treba truda :) ... A i ja sam znala oči sto puta protrljat dok imam maskaru, pa se nije razmazala. Tako da ako se odlučiš mislim da nećeš fulati ;)

REPLY

Cula sam dosta pozitivnih na maskaru, ali nisam jos probala. Super recenzija

http://www.adelaacanski.com/

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates