srijeda, 9. prosinca 2015.


Drage moje!!

Danas vam donosim post o par stvarčica koje sam koristila neko vrijeme i potrošila. Neke od njih budem obavezno ponovno kupila, a s nekih prelazim dalje. U tome budem trebala i vašu pomoć, pa eto krenimo :)



Polazim namjerno prvo od ove kreme jer me krema prosto oduševila. Pisala sam o Alpstories proizvodima na blogu pa ako koga zanima evo link
Znači krema je predobra, kad ju namažete na lice, osjetite da vam se lice zategne, jako brzo se upije, a fenomenalna je kao podloga prije nego stavite puder. Maksimalno sam ju štedila, da ju imam što duže, onda znate koliko mi je dobra bila. Par osoba kojima sam dala da ju isprobaju su na prvu rekli da im se sviđa, da im je koža odmah mekša i podatnija. Moram si ju opet nabaviti, ali mislim da će nabavka malo pričekati jer je cijena malo veća, ali vjerujte vrijedi tih novaca. Iskreno lijep poklon za pod bor, ja se ne bih bunila da ju nađem pod mojim hehehhe, ali do tada budem gledala sličicu dok je bočica bila puna heheh ;)



Afroditino orahovo ulje za kosu sam nabavila prije već dosta vremena i eto imam još vrlo malo na dnu potrošiti. Ova bočica je bila nekih 30ak kuna i zbilja dugo ju imate, a cijena je prihvatljiva. Ja sam ulje stavljala na vrhove nakon pranja kose, ima veoma lijep i ugodan miris, samo oprezno sa doziranjem. Ja sam na početku znala u dlan staviti po par kapi, prvo utrljam u dlanove i tek onda na vrhove. Morala sam isti tren kosu prati. Znači dvije kapi na dlan i utrljati u vrhove. Taman je i nakon nekog vremena se upije. Veoma sam zadovoljna s ovim uljem i ponovno bih ga kupila.


Loreal Glam Bronze - radi se znači o Lorealovom bronzeru, vidite i same, ostalo ga je još samo malo oko ruba i sada trebam vašu pomoć. Ovaj mi je bio odličan, samo sam njega upotrebljavala i sad kada je na izmaku snaga tražim od vas da mi predložite zamjenu. Ovaj mi je imao pomalo narančastog podtona u sebi, a sada želim naći neki eto koji ga nema hehheh. Toliko puta mi je pao na pod da ne znam ni sama kako je ostao živ. Tj. vidjet ćete sad u kakvom je stanju :D .. Poslužio je, odradio je svoj posao, ali sad budem dala priliku nekom drugom. Prijedlozi priti pljizzzzz!! ;) 

                                                           ( takozvani raspad sistema  :D )




Nivein dezić, ne znam šta bi konkretno rekla za njega, već mi je ne znam koji po redu, uvijek kupujem Niveine dezodoranse. Znaju biti ponekad i na sniženju,pa ih možete nači i za 15ak kuna. Općenito im je cijena oko 20ak kuna. Ugodnog je mirisa, ne znam, nekako sam već navikla na njega, nije mi bitno o kojem se radi samo da je Nivein, svaki put uzmem neki drugi ( prije svega jer kad dođem u trgovinu ne mogu se sjetiti koji imam kod kuće... da, znam da imam pamćenje poljskog skočimiša i ne zbilja ne znam kakvo on ima pamćenje, jednostavno mi je on prvi pao sad na pamet :D ). Ugl Nivein dezić rules :D


I posljednji je Maybelline lak za nokte broj 303. Krasna nude nijansa, boja nokta, tj. boja kože. Iskreno ja njihove lakove obožavam. Već neko vrijeme drže cijenu od 13kn, dugotrajni su, veliki raspon boja, stvarno se za te novce isplati uzeti. Ova nijansa mi je prekrasna, pogotovo za one koji ne vole kričave boje, ne upada u oči, a opet nokti izgledaju elegantno i njegovano. Mislim da mi je ovo treća bočica, prije nje sam uzimala čini mi se nijansu broj 70, ona vam je još svjetlija, tako da ni s njom ne možete fulati. Definitivno ću nastaviti kupovati i dalje ovaj lak.

Eto drage moja nadam se da vam se svidio post, ako ima koja od vas prijedlog za bronzer neka mi slobodno napiše u komentarima, ja se odjavljujem.

Čitamo se uskoro <3 
 ~ M ~

8 comments

meni je super essence sun club blondes bronzer, a nedavno sam kupila sleek contour kit light, taj je mrvicu tamniji

REPLY

Nivea dezodorans je super. Odlican post

Adela Acanski

REPLY

Odlično, hvala ti na prijedlozima, budem provjerila oba :)

REPLY

Da odličan je :)

REPLY

Uvek glasam za Niveu :-) najlepsi mi je ovaj pearl i neki svetlo plava bocica mislum da pise nesto water ali sam zaboravila. Lak je prelep tako nokti izgledaju damski u tim bojama .

REPLY

Da evo imam sada lak na noktićima, prosto ga obožavam :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates