petak, 11. prosinca 2015.

Drage moje!!

Polako popunjavam svoju kolekciju Maybelline Color Tattoo sjenila. Vidim da dosta blogerica piše o njihovoj novoj mat kolekciji koja je nedavno stigla kod nas, ali ja uvijek suprotno pa eto nisam uopće bila u napasti da kupim neke iz mat kolekcije, već jednog metalik ljepotana. Mislim da je idealan za ovo predbožićno i božićno doba, sve blješti, pa eto više mi je ruka poletila prema njemu. Unaprijed se ispričavam, ja ne znam kako da se kontroliram, ali uvijek isprobam proizvod prije nego li ga slikam, pa onda čupam kosu. Ne znam kad ću naučiti, nadam se da uskoro jer sam sama sebe počela nervirati :D ... Ugl, počnimo..

E da, skoro vam zaboravih pokazat koliko smotana mogu biti. Znači kupim nešto potrgano... ajde ne baš potrgano, ali me bode toliko u oči da sam htjela plakat od muke kad sam došla kući i skužila. Znači ja sam ga imala cijelo vrijeme u rukama u dmu,a da ja to nisam skužila ni meni nije jasno. Moram ići provjeriti dioptriju, ali ubrzo... Ugl, evo slika





















Sad kad smo opet utvrdili da sam smotana, idemo dalje.

Znači radi se o gel, kremastom sjenilu, boje... sad samo slušajte... smeđe- ljubičaste-crvenkaste. Vjerujte mi ja vidim sve te boje. Nijansa se zove Metallic Pomegranate. Sjenilo se sastoji od veoma sitnih čestica šljokica. Idealna boja za jesen i zimu.

Lako je razmazivo, dugotrajno, može vam poslužiti kao i baza za drugo sjenilo slične nijanse, ali meni je žao prekrivati nekim drugim sjenilom ovu divoticu.

Ne preslikava mi se sa kapka i zbilja je dugotrajno. Oduševljena sam ovim gel sjenilima, jednostavno ih moraš imati sve, baš kao i Pokemone.
Već sam pričala o jednom ovakvom gel sjenilu pa evo link koga zanima.


Cijena im je, vjerujem već znate 40ak kuna.

 Ja sam ovaj platila oko 25 jer je nedavno bila akcija u dm-u, za 10 bodova s kartice dobijete popust , od 30, 40 posto... Mislim da je bilo 40 posto :D ... Ugl, to se nije propuštalo.


Ja sam veoma zadovoljna ovom nijansom, ali eto polako i ja razmišljam o onim mat nijansama. Kupiti ili ne kupiti, pitanje je sad :D...

Ugl, evo malo swatcheva i sličica za kraj....


I to je to.....

Dali vam se sviđa ova nijansa i imate li ju u svojoj kolekciji? Možda neku drugu nijansu?
Pišite miiiii!!!
<3
~M~

4 comments

Predivna mi je ova nijansa, najčešće ju nanosim kosim kistom umjesto tuša, a osim te nijanse imam još tri, ali nisam zadovoljna i neću kupiti ostale jer mi ih nije lako razmazati, prebrzo se suše i ne uspijem ih dobro izblendati. Ipak su mi draža klasična sjenila. :D

REPLY

Cula sam puno o njima i ova nijansa je lepa. Super post

Adela Acanski

REPLY

Hvala ti puno :*

REPLY

Eto vidiš, svatko ima neke svoje preferencije, ja ih baš volim :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates