četvrtak, 25. veljače 2016.
Drage moje!!

Danas ću vam predstaviti dva proizvoda, koje u zadnje vrijeme najviše koristim i čine odličnu kombinaciju jedno s drugim.

Radi se o Essence proizvodima, s kojima sam u zadnje vrijeme sve više i više zadovoljna jer izbacuju super kolekcije i drže korak sa nekim dosta skupljim linijama proizvoda.

Nažalost radi se o ružu koji je bio dio limitirane kolekcije, o kojoj je bilo dosta govora od strane mojih kolegica blogerica. Reći ću samo da je kolekcija bila pun pogodak, ne znam koga nije oduševila i žao mi je da nisam uspjela više proizvoda uhvatiti, poglavito ruž ljubičaste nijanse. Još i dan danas plačem za njim, ali šta je tu je.

Drugi proizvod, također Essence je matt dugotrajno sjajilo za usne. Već sam pisala o jednom takvom matt sjajilu na blogu, ali naletila sam i na ovu novu nijansu koju sam jednostavno morala imati.
Vjerujem da je dosta vas ugrabilo ovaj ruž ili imate sličnu nijansu doma, pa mi nećete zamjeriti što pišem o proizvodu koji više nije u ponudi, ali jednostavno sam vam morala pokazati ovu kombinaciju. Uostalom kupite ovo sjajilo i iskombinirate ga uz njemu neki sliču nijansu ruža i spremne ste. Nadam se da će uskoro proljeće, lijepo i sunčane vrijeme, pa je ovo idealna nijansa da uveselite svaki svoj outfit sa malo žarke, ja bih rekla ciklama boje.O ružu neću previše, samo još jednom da pohvalim Essence, jer je ova kolekcija po meni bila pun pogodak. Pakiranje mi je fenomenalno, nijanse su bile odlične, boja ruža fantastična i gdje mi je bio mozak da nisam ljubičastu uzela. Plačem, još uvijek plačem....

Nijansa pink&perfect - meni boja ciklame, meni to nije pink ali mi je prefect

O ovom sjajilu, samo druge nijanse, već sam pisala, pa evo link.
Kao i što sam rekla, nisam neki ljubitelj sjajila, ali jednostavno nijansa me privukla i morala sam ga kupiti. Nije matt u potpunosti, nešto je između i ne pretjerujte sa primjenom, primijetila sam da ima tendenciju da se uvuče u borice oko usta.Ništa pretjerano, ali da vas upozorim.
Cijena mu je 20ak kuna.

Ovo je nijansa berry cream


Evo malo uvećana sličica da vidite bolje samu nijansu i izgled četkice..
               Swatch ruža i sjajila ( lijevo je ruž, desno sjajilo) i sami vidite da su nijanse veoma slične,                 možda ruž mrvicu više vuče na rozu, ali neznatna razlika po meni


Eto drage moje, ako imate dodatnih pitanja, napišite u komentarima. Recite mi dali imate koji od ovih proizvoda u svojoj kozmetičkoj torbici i dali ste vi bile pametnije od mene ( vjerujem da jeste ) pa ste ugrabile svoju ljubičastu nijansu ruža?

Do idućeg posta, pozdravljam vas sve!!
:* 
~M~

8 comments

Imam ovaj sjaj u drugoj nijansi i bas ga nesto ne volim..ove boje su predivne :)

REPLY

Da, boje su stvarno odlicne :-)

REPLY

Ruz je stvarno odlican :)

REPLY

Probala sam ovo sjajilo u svijetlo roze boji i nije me odusevilo. Losa pigmentovanost, uvlaci se u nabore na usnama, koristila sam ga uglavnom po danu :)

REPLY

Meni je u kombinaciji s ruzem super, premda slazem se s tobom u vecoj kolicini uvlaci se u borice oko usana. Meni je pigmentacija dobra, sve u skladu s cijenom proizvoda :-)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates