četvrtak, 25. veljače 2016.




Drage moje!!

Danas ću vam predstaviti dva proizvoda, koje u zadnje vrijeme najviše koristim i čine odličnu kombinaciju jedno s drugim.

Radi se o Essence proizvodima, s kojima sam u zadnje vrijeme sve više i više zadovoljna jer izbacuju super kolekcije i drže korak sa nekim dosta skupljim linijama proizvoda.

Nažalost radi se o ružu koji je bio dio limitirane kolekcije, o kojoj je bilo dosta govora od strane mojih kolegica blogerica. Reći ću samo da je kolekcija bila pun pogodak, ne znam koga nije oduševila i žao mi je da nisam uspjela više proizvoda uhvatiti, poglavito ruž ljubičaste nijanse. Još i dan danas plačem za njim, ali šta je tu je.

Drugi proizvod, također Essence je matt dugotrajno sjajilo za usne. Već sam pisala o jednom takvom matt sjajilu na blogu, ali naletila sam i na ovu novu nijansu koju sam jednostavno morala imati.




Vjerujem da je dosta vas ugrabilo ovaj ruž ili imate sličnu nijansu doma, pa mi nećete zamjeriti što pišem o proizvodu koji više nije u ponudi, ali jednostavno sam vam morala pokazati ovu kombinaciju. Uostalom kupite ovo sjajilo i iskombinirate ga uz njemu neki sliču nijansu ruža i spremne ste. Nadam se da će uskoro proljeće, lijepo i sunčane vrijeme, pa je ovo idealna nijansa da uveselite svaki svoj outfit sa malo žarke, ja bih rekla ciklama boje.







O ružu neću previše, samo još jednom da pohvalim Essence, jer je ova kolekcija po meni bila pun pogodak. Pakiranje mi je fenomenalno, nijanse su bile odlične, boja ruža fantastična i gdje mi je bio mozak da nisam ljubičastu uzela. Plačem, još uvijek plačem....

Nijansa pink&perfect - meni boja ciklame, meni to nije pink ali mi je prefect













O ovom sjajilu, samo druge nijanse, već sam pisala, pa evo link.
Kao i što sam rekla, nisam neki ljubitelj sjajila, ali jednostavno nijansa me privukla i morala sam ga kupiti. Nije matt u potpunosti, nešto je između i ne pretjerujte sa primjenom, primijetila sam da ima tendenciju da se uvuče u borice oko usta.Ništa pretjerano, ali da vas upozorim.
Cijena mu je 20ak kuna.

Ovo je nijansa berry cream














Evo malo uvećana sličica da vidite bolje samu nijansu i izgled četkice..












               Swatch ruža i sjajila ( lijevo je ruž, desno sjajilo) i sami vidite da su nijanse veoma slične,                 možda ruž mrvicu više vuče na rozu, ali neznatna razlika po meni


Eto drage moje, ako imate dodatnih pitanja, napišite u komentarima. Recite mi dali imate koji od ovih proizvoda u svojoj kozmetičkoj torbici i dali ste vi bile pametnije od mene ( vjerujem da jeste ) pa ste ugrabile svoju ljubičastu nijansu ruža?

Do idućeg posta, pozdravljam vas sve!!
:* 
~M~





8 comments

Imam ovaj sjaj u drugoj nijansi i bas ga nesto ne volim..ove boje su predivne :)

REPLY

sve pohvale za ruž :)

REPLY

Da, boje su stvarno odlicne :-)

REPLY

Ruz je stvarno odlican :)

REPLY

Probala sam ovo sjajilo u svijetlo roze boji i nije me odusevilo. Losa pigmentovanost, uvlaci se u nabore na usnama, koristila sam ga uglavnom po danu :)

REPLY

Meni je u kombinaciji s ruzem super, premda slazem se s tobom u vecoj kolicini uvlaci se u borice oko usana. Meni je pigmentacija dobra, sve u skladu s cijenom proizvoda :-)

REPLY

Da odlicne su :*

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates