utorak, 1. ožujka 2016.

Drage moje!!

Ne znam zašto nisam post o ovome proizvodu prije napisala jer mi je jedan od favorita. Ovo mi je druga ili treća bočica i ne mislim se prebaciti na neki drugi, pa se i nadam da će ostati u ponudi još dugo, dugooo!!

Znači radi se o tušu za oči, marke Eveline!! Stavljam vam sliku sa Evelinove stranice jer ja koliko svog koristim već se natpis izgrebao :)

 
Većina recenzija ovoga proizvoda su zbilja pozitivne, pa tako i moja. Ja sam svoj prvi ugrabila slučajno u Kozmu prije neke dvije godine i to zato što mi je kistić bio super tanak a to sam i htjela. Pravo oduševljenje je tek uslijedilo kad sam ga počela koristiti. Ne preslikava se, postojan je, meni na očima drži dok ga sama ne skinem. Brzo se osuši na kapku i premda se neće skinuti dok vi to sami ne napravite, neće vam zadati muku pri samom skidanju. Ja sam ga bez problema skidala i micelarnom, ali i jednostavno samo sapunom i vodom.

Ja općenito nisam nikada voljela tuševe u obliku olovke, već ovakve sa tanjim kistićem što mi omogućuje precizniju aplikaciju. Naravno u samom početku korištenja tuša sam bila trapava, pa je to znalo izgledati svakako, ali praksom i čestim stavljanjem sam se naučila kako i šta, tako da mi ne predstavlja nikakav problem. ali vrijedi ga kupiti, pokušavati par puta i vjerujte nećete požaliti. Uz to cijena je nekih 24 kune tako da stvarno za male novce, dobijete jako dobar proizvod. Iskreno, ja ga ne bih mijenjala niti za jedan skuplji.

Kao i što vidite dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži, sa dugim kistićem zlatne boje. Meni se sviđa, baš mi je nekako fensi šmensi.
Problem mi je jedino što kod mene nema Kozma, pa ga uvijek moram hvatati i kupovati kad idem u Zagreb.

Također na čepu bude i papirić na kojem vam piše koja je boja i sastav.
Ja sam u Kozmu vidjela da prodaju crnu nijansu, ali također i smeđu. Smeđu nisam nikada probala, ne znam kakva je, možda netko od vas je pa pišite, baš me zanima!!



Kao što vidite kistić je jako tanak, meni je super jer kada radim ono... krilce... (nadam se da ma razumijete, ali zbilja se nadam hehe) , omogućuje mi da ga napravim čistih linija i bez mrljanja.



Pigmentiranost je odlična, zbilja ne morate pet puta prelaziti po istoj liniji da bi postigli jači intenzitet crne boje, dovoljno je u jednom potezu. Prva linija je malo slabija htjela sam vam pokazati da, kad je kistić pomalo suh ipak možete povući solidnu liniju na kapku.

I sada sastav:



 Eto curke, nadam se da vam se post svidio.. Dali vi koristite ovaj tuš za oči i kako se vama čini? Možda koristite neke druge, koji su to??
Pišite, komentirajte!!

Šaljem svima puse :*

Do idućeg čitanja

~M~























6 comments

Također dijelim oduševljenje :) Koristim ga već dvije-tri godine i niti jednom nisam niti pomislila kupiti neki drugi... Cijeli dan traje, ne blijedi, ful tanak kist, stvarno je odličan :D

REPLY

odličan tuš! koristim naizmjence njega i loreal super liner. nažalost loreal pamtim u boljem svjetlu, ovaj posljednji primjerak kojeg sam kupila na 40% je slabo pigmentiran.

REPLY

Deluje jako precizno i moram priznati da mi se bas dopada :)

REPLY

Slažem se u potpunosti :)

REPLY

Eto vidiš, zbilja ne znam šta je pošlo po zlu, ja sam sa svojim prezadovoljna :)

REPLY

Super si riječ upotrijebila, da zbilja je precizan :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates