četvrtak, 22. ožujka 2018.






Danas ću vam predstaviti meni najdraži puder koji i čini ono što je napisano da čini ;)!
Radi se o Catrice HD Liquid foundation tekućem puderu.

Na službenoj stranici Catrice o svom puderu kaže ovo:
  • Visoka pokrivenost prirodnog izgleda
  • Ultra lagane, tekuće teksture
  • Za savršen ten koji traje do 24 sata
  • Vegan
"Druga koža. HD Liquid Coverage Foundation  tekući puder pruža visoko ali prirodno prekrivanje i osjeća se iznimno lagano na koži - baš poput druge kože. Pruža gladak i  besprijekoran ten. Ultra tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i  besprijekoran ten.  Pokriva nedostatke do 24 sata i matira kožu.

Puder dolazi u četiri nijanse:

1.light beige
2.rose beige
3.sand beige
  4.warm beige 

Da prvo krenem sa ambalažom samog pudera. Puder dolazi u staklenoj bočici od 30ml sa kapaljkom za doziranje. Do sada nisam imala prilike koristiti puder sa kapaljkom, draže su mi bile ambalaže sa pumpicom, ali također nisam imala problema ni sa ovakvim nanošenjem koristeći kapaljku.
Sam izgled bočice sa tom kapaljkom mi se jako sviđa, izgleda dekorativno, atraktivno, skupo i vidi se da je uloženo dosta truda u sam dizajn.

Što se tiče karakteristika pudera, potvrđujem sve što je rečeno na službenoj stranici Catrice kozmetike. Puder je dosta tekući, ali sa jako dobrom snagom prekrivanja. Kada sam ga nanijela nisam imala osjećaj uopće da ga imam na licu, pore na licu se uopće nisu isticale, nije oksidirao, a s nijansom sam totalno pogodila.

Moja koža je mješovita sa izrazito masnom t-zonom pa sam mislila da mi ni ovaj puder neće pomoći što se toga tiče i da ću se početi presijavati ubrzo nakon nanošenja,ali prevarila sam se.

Nakon što sam ga nanijela izmatirao mi je lice, ali tako mat sam ostala i narednih par sati. Što je meni bio čist pogodak. Iskreno, ne mogu vam reći dali izdrži na koži 24 sata kao što je navedeno na bočici, ali jako se dobro držao ovih 8 sati koliko sam ga ja nosila. Iskreno ja sam prezadovoljna.
Prekrivanje mu je srednje, možete ga nadograditi i protresite bočicu prije uporabe.. Tako kažu ;)

šta bočica kaže :)))


Znam da je ovaj puder već neko vrijeme na tržištu i zahvaljujem svim blogericama koje su ga predstavile na svojim blogovima. One su me i pogurale da ga kupim i isprobam i eto ispao je pun pogodak!

Savjetujem svim curama koje imaju mješovitu kožu sa masnom t-zonom, da ga isprobaju. 


 
Cijena pudera je oko 55kn!

Eto drage moje, nadam se da vam se post sviđa, da sam vam možda pomogla da se odlučite za kupnju ovoga pudera,ako ste bile u potrazi za dobrim , kvalitetnim puderom!! 

Mi se naravno čitamo i dalje!
~ M~
 <3


 


4 comments

Super post.Vrijedi probati puder

REPLY

Najbolji ikad. Dozivotno cu ga kupovat

REPLY

Hvala ti... Probaj,nadam se da će ti se svidjeti i naravno javi dojmove :)

REPLY

Ja se samo nadam da ga neće povući iz ponude,da ćemo ga moći doživotno kupovati, držimo fige :) !!

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates