utorak, 6. siječnja 2015.



Danas vam budem predstavila dva proizvoda koji su 
u zadnje vrijeme stalno bili dio moga make - upa, a vjerujem da ću im ostati vjerna i dalje, jer su me prosto oduševili!!
Kako se radi o crvenom ružu i olovci idealno su se uklopili u svaki outfit koji sam nosila ove blagdane i stalno su bili sa mnom u toaletnoj torbici. Radi se o Catrice proizvodima - Ultimate Stay ružu za usne u nijansi Red Side Story ( 110 ) i Catrice Longlasting Lip Pencil u nijansi Prince Cherry ( 130 ).


Na službenim stranicama Catricea za ovaj ruž piše ... "Intenzivna boja  i moderan saten-mat završetak. Vrlo pigmentirana, dugotrajna tekstura ima uvjerljivu visoku pokrivenost bez isušivanja osjetljive kože  usana."
 Što se tiče pigmentiranosti ruža, stvarno je jako pigmentiran. Nosila sam ga na usnama za doček i u nekih 5, 6 sati popravila sam ga jedanput. Također ostavlja veoma jak stain kada se skine, toliko da su meni usne sutradan još bile crvenkaste. Kao što su i reki radi se o satensko mat završetku,, što me i privuklo jer obožavam mat ruževe. Stvarno nije toliko mat da će vam se usne ispucati ili osušiti od njega, ali naravno ako netko ne voli mat ruževe onda stavite prije njega balzam za usne i voila ;)!!

Dolazi u dosta čvrstoj ambalaži crne boje i sadrži 3 grama proizvoda. Također na ambalaži piše naziv branda, ali također crnim slovima, veoma slabo vidljivim, što se i vidi ( da se ne vidi) na slikama. Ima stvarno odličan miris, meni vuče na vaniliju i kolače, ali pošto sam se ovih dana najela kolača možda mi jednostavno zbog toga sad sve miriši na njih :) .. Cijena je 40ak kuna, mislim da je bio 39, 90 u Mulleru gdje sam ga uzela, ali pogodila sam dan kada je bilo 25 posto popusta pa sam ga platila nešto manje. Sve u svemu jako lijep ruž, veoma sam zadovoljna kupnjom istoga :) .

  
 Drugi proizvod je olovka za usne u nijansi Prince Cherry. Malo tamnija nijansa od samoga ruža, boja trešnje, dosta kremasta ( ali ne previše, ne volim kad su olovke prekremaste i onda se praktički otopi dok povučem par poteza na usnama ) i vodootporna. Koristim ju u kombinaciji s ovim ružem i meni se super nadopunjuju. 

Kada ju upotrebljavam, volim njome ocrtati cijele usne, ne samo rub, ali sam primijetila nakon dužeg nošenja da se pomalo u kutovima usana pojave male grudice. Ništa strašno, ali eto tek toliko da znate. Sve u svemu ja sam zadovoljna njome. Na samoj olovci piše da sadrži vitamin C i da bi trebala trajati 4 sata na usnama. Za cijenu od 16, 90 dobijete 0,78 grama proizvoda... 
Eto koliko sam ju koristila na mojoj se više niti ne vidi znak Catrice ;)





 
                                                              

                                                               Swatch olovke i ruža


 Eto drage moje, nadam se da vam se sviđaju!! Zanima me poglavito dali koja od vas ima neku drugu nijansu ruža ove kolekcije i kako vam se čine? Ako imate bacite jedan komentar pa me nagovorite da kupim još koji od njih, jer mi je za sada ovaj odličan, a vjerujem da su i druge nijanse krasne. Do idućeg čitanja šaljem puseeee!! :*

~ M ~

3 comments

Nisam još isprobala ova 2 proizvoda no možda je baš pravo vrijeme :)

REPLY

Jako lijepa nijansa ruža, no preferiram dekorativnu kozmetiku bez mirisa, tako da bih vjerojatno preskočila kupnju ovog ruža, iako stvarno lijepo djeluje.

REPLY

prelijepe su nijanse i ruza i olovke :)

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates