subota, 14. veljače 2015.


Nakon puno čitanja recenzija i listanja Avonovih kataloga odlučila sam i sama složiti svoj popis za kupnju te sam tako skinula neke stvarčice s WL (u tome svi uživamo je li tako ;) )
Dakle idemo odmah baciti bliži pogled na to što se nalazi unutar ovih crnih kutijica.

Gel finish lakovi


Otkad sam vidjela ove lakove imala sam veliku želju da ih isprobam, ustvari me najviše privukao ovaj gel u nazivu. Kako ne volim gelirane nokte nemam priliku imati lijepe sjajni finish laka za nokte kakav postoji samo na geliranim noktima. Gledala sam različite swatcheve po netu i odlučila se za ove dvije nijanse koje su stvarno nosive u svim prilikama. Dolaze u standardnom pakiranju od 10ml. 

Gel finish, barely there

Prvi je Barely there - čista nude nijansa, da bi se dobila prava boja potrebna su dva sloja laka. 


Gel finish, mauvelous












Drugi je Mauvelous - ljubav na prvi pogled. Toliko mi je savršena nijansa da ga nisam danima skidala s noktiju.



Dalje slijede već sada poprilično poznati Indulgence ruževi za usneAvonu kažu da se radi o ruževima lagane testure bez voska, a s hidratantnim gelom koji raskošno hidratizira usne. Indulgence liniju ruževa krasi čista boja koja je dodatno naglašena gel formulom. Avon obećava jedinstvenu gel formulu, učinkovitu hidrataciju usana te sočnu i sjajnu boju.

Dolaze u uskom sjajnom, crnom pakiranju, a količina koju dobijete je 3gr . Djeluju lijepo i elegantno. Savršeni su za ubaciti u večernju torbicu upravo zbog svog oblika i poprilično su lagani.


Indulgence, Rose bouquet, honey flower



Ruževi su zbilja ugodni pri nanošenju. Meko klize po usnama i dobro su pigmentirani. Imaju nekakav voćkasti miris što mi u principu ne smeta previše kod ruževa. Ne isušuju usne i traju do neka 3 sata. 
Nijanse koje sam naručila su Rose bouquet i Honey flower.

Regularna cijena ovih ruževa je 50kn, ali u trenutnom katalogu se mogu pronaći po cijeni od isplativih 25kn. Šteta za propustiti jel da? ;)







Dalje se na popisu našla Vodootporna podloga za sjenilo o kojoj sam čula dosta pozitivnih komentara. Do sada sam koristila Art Deco-ovu s kojom nisam baš previše oduševljena stoga sam u potrazi za bazom koja će mi odgovarati s obzirom na moje masne kapke.


Vodootporna podloga za sjenilo, avon

Ova podloga dolazi u maloj staklenci s crnim poklopcem na kojem se nalazi srebrno ispisani Avonov logo. 

Vodootporna podloga za sjenilo, avonTekstura je kremasto-pjenasta, a pri nanošenju lijepo klizi i pod prstima je nježna i baršunasta. Nisam ju još imala prilike isprobati ali svakako ću nakon nekog vremenskog perioda napisati svoje mišljenje. Nadam se da me neće razočarati :) 
Regularna cijena ove podloge je 45kn, sada se može u katalogu naći po cijeni do 29kn.

Avon, Sprej za fiksiranje make up-a
Sprej za fiksiranje make up-a

E ovo mi je već dugo bila želja isprobati. Kako sam jednom imala priliku koristiti Mac-ov fiksator poprilično me iznenadio koliko je šminka ustvari ostala trajna i nije se topila na visokim temperaturama. S obzirom da nisam mogla samo tako doć do Mac proizvoda (hvala Bogu da to više nije tako jupi!!) tražila sam nekakav zamjenski proizvod. Tako sam jedne prilike uočila u Avonovom katalogu ovaj njihov kojim obećavaju povećanje dugotrajnosti make-upa tj. fiksiranje.
Ima nježnu formulu koja se brzo suši na koži bez ostavljanja tragova. Formula s vitaminima A,C i E se brzo upija i potpuno je neljepljiva te ne isušuje kožu. Savršena kombinacija sastojaka u spreju učiniti će make-up postojanim tijekom cijelog dana.
Tako kažu avonovci, a da li je to tako morat ću se i sama kroz neko vrijeme uvjeriti. 
Proizvod dolazi u crnoj plastičnoj bočici od 125ml s raspršivačem. Nisam primjetila da ima neki parfemski miris, ali se pri samom nanošenju malo osjeti alkohol. Naravno jasnije je i zašto ukoliko se pogleda sastav u kojem se alkohol nalazi na trećem mjestu.
Regularna cijena ovog proizvoda je 50kn, a sada se može naći po cijeni od 29kn.
I poslijednji proizvod koji sam naručila je Kist za rumenilo.

Naručila sam ga eto jer nemam koso rezanog kista heh zar je potreban neki veći razlog :D Duljina kista je 17cm, četkica je napravljena od sintetskih dlačica i zbilja je mekan, možda malo premekan za moj ukus ali vidjet ćemo kako ćemo se slagati. Drška kista je načinjena od crne mat plastike i sužava se prema kraju.
Regularna cijena kista je 50kn, a u trenutnom katalogu je 35kn.


I to bi bilo to. Sve stvarčice sam uspjela kupiti po sniženim cijenama i sada mi ne preostaje ništa drugo nego da ih isprobavam. Naravno sve recenzije ćete dobiti i napismeno. Za sada sam oduševljena ruževima koji su stvarno izvrsni i ugodni za nošenje te lakovima za nokte.

Dame moje budite mi pozdravljene do idućeg posta!!!

❤A

1 comments:

njihov Mauvelous imam i obožavam <3
želja mi je isprobati i ovaj fiksator make-upa <3

REPLY

5forStyle . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates